možda nije lepši, ali...

Slavna slatkica ostavila Breda Pita usred sastanka – ZBOG DRUGOG! Otkriveno ko je frajer koji je glumici pomutio razum

0

Godinama kasnije, glumica je priznala da se njena veza s najlepšim čovekom na svetu završila zbog drugog muškarca, a on se i sam hvalio da je u jednog trenutku bio poželjniji od Breda Pita

foto: EPA/Armando Mota EPA/Armando Mota
foto: EPA/Armando Mota EPA/Armando Mota

Američki glumac Bred Pit je ultimativni holivudski lepotan – on važi za jednog od najatraktivnijih muškaraca u istoriji filmske industrije, a i danas, kada ima 58 godina, teško da postoji žena koja bi mu rekla "ne".


Međutim, tokom devedesetih je vladala prava pomama za Bredom! Nije bilo sobe tinejdžerki u kojoj se nije nalazio njegov poster, za koji je pozirao u raskopčanoj košulji na plaži, nije bilo žene koja nije ludela za njim, a mnoge holivudske lepotice su pale na njegov šarm. Tako se on tih dana viđao s mnogim poznatim devojkama, uključujući Gvinet Paltrou, Džulijet Luis, Džitku Polodek i Dženifer Aniston, s kojom je stupio u brak.

 

Malo je poznato da je jedna od slavnih devojaka koje je Bred pozvao na romantični sastanak bila i glumica Kristina Eplgejt, istina, malo pred početak tih ludih devedesetih.

 


Zvezda serije "Married... With Children" počeli su da se zabavljaju 1989. godine, kada je on imao 25, a ona 17 godina i oboje su tek radili na tome da se proslave u Holivudu.

 

U to vreme, Bred je imao nekoliko cimera i svi su želeli da postanu glumci, pa su išli s jedne audicije na drugu. Među njima je bio i Džejson Pristli, koji se kasnije proslavio ulogom u seriji "Beverli hils, 90210".

 


Bred i Kristina bili su zvezde u usponu, lepi, mladi i na početku perspektivnih karijera, a poznato je da su se zajedno pojavili na događaju organizacije Amnesty International 1988. i na dodeli MTV Filmskih nagrada 1989. godine. Međutim, njihova ljubav nije potrajala, a ubrzo se Holivudom proširio trač da su raskinuli tako što je Kristina usred romantičnog izlaska ustala i napustila Breda. Štaviše, učinila je to da bi se videla s drugim muškarcem!

 


Godinama se spekulisalo ko bi mogao da bude misteriozni muškarac zbog kog je glumica ostavila Breda Pita, i to na tako surov način, a ona je odbijala da otkrije njegov identitet. Potvrdila je da sve dogodilo baš tako, a dodala je i da ipak kasnije nije stupila u vezu s momkom zbog kog je ostavila Pita.


Šuškalo se da bi to mogao biti upravo pomenuti Džejson Pristli, ali kasnije je otkriveno da je u pitanju bio Sebastijan Bah, nekadašnji pevač brenda Skid Row. Štaviše, on se sam pohvalio time!

 


To što se desilo između Kristine i mene bilo je kratkotrajno, ali jesmo izašli nekoliko puta – ispričao je on godinama kasnije. – Nedavno su je u intervjuu za Entertainment Tonight pitali šta je najgluplje što je uradila, a ona je rekla: "Jedne večeri sam šutnula Breda Pita zbog drugog dečka". Taj dečko sam bio ja! (smeh) Tako da je postojao trenutak na planeti kada je Sebastijan Bah bio bolji frajer od Breda Pita. Naravno da ću o tome pisati u svojoj knjizi. (smeh) To moram nekome da kažem, Isuse! (smeh)

 

 

Izgleda da je Kristina Eplgejt pomislila, što bi rekla Šanaja Tvejn, "Okej, ti si Bred Pit. To me ne impresionira previše"...

 

 

makonda-tracker