ŠTA VI MISLITE?

Slažete li se s njim? Bred Pit otkrio koju dvojicu muškaraca smatra NAJBOLJIM FRAJERIMA U ISTORIJI

1

Bred Pit je nedavno postao preduzetnik, pa je tako pokrenuo brend za negu kože Le Domaine Skincare.

foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia
foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Da nije samo dobar u glumačkim vodama, Bred Pit je pokazao i sada kada je otpočeo novi posao. On je rešio da se posveti nezi kože, pa je tako pokrenuo svoj brend, a u velikom intervjuu za Vogue, govorio je o svojim planovima.

 

Holivudski glumac je otkrio i koga smatra najzgodnijim muškarcem na svetu, ali je govorio i o prednostima svoje kozmetike.

- Znate u svetu glume, jer je to moj posao kojim se bavim svaki dan... mislim da je to Pol Njumen. Zato što je tako graciozno ostario. I prema svim izveštajima bio je zaista posebno, talentovano, toplo i iskreno ljudsko biće. A ako bi trebalo da imenujem nekog od ljudi koji su još uvek među nama, pa moram da istaknem Džoržda Klunija, jer zašto da ne - iskren je bio Pit.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Tajna njegovog dobrorg izgleda se krije u hrani i vežbanju, ali i u kreativnosti i vremenu provedenom sa bliskim osobama.

 

Bred je pokazao da poseduje nekoliko talenata kada je umetnost u pitanju, pa je tako nedavno u finskom muzeju umetnosti izložio svoje prve vajarske radove.

 

Bred Pit, bred pit
foto: EPA-EFE/Chris Pizzello / POOL

Upitan kako vidi sebe u budućnosti, glumac je svojim odgovorom dao dobar savet svima koji čitaju ovo.

 

- Što sam stariji, to više ramišljam o kvalitetu života i trošenju vremena, i sigurno ću se posvetiti tome. Mislim da je nakon izolacije mnogima bilo na umu to kako provode svoje vreme, zašto su tako satrveni, čemu su posvetili svoje živote? I mislim da su porodica i prijatelji na kraju krajeva sve što je važno.

 

 

makonda-tracker