opstali su uprkos svemu

Slavna glumica i manekenka pored nje nisu imale šanse: Pogledajte kako su izgledali Brega i Dženana u mladosti (FOTO)

5

Goran Bregović već decenijama uživa u braku sa suprugom Dženanom, sa kojom ima tri ćerke, Emu, Unu i Lulu.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Poznati muzičar Goran Bregović je poznat po svom burnom životu, a iako već skoro 30 godina uživa u braku sa Dženanom Sudžukom, ona se retko kad pojavljuje u javnosti.

 

Njih dvoje imaju tri ćerke, a Dženana kroz šalu kaže da nije lepotica, već starica.

 

- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - rekla je jednom prilikom za Blic.

Ipak, nedavno se na društvenim mrežama pojavila zaboravljena fotografija na kojoj su Bregović i njegova sadašnja supruga Dženana dok poziraju na brodiću, pa su mnogi zapazili neprolaznu Dženaninu lepotu.

Brega i Dženana su se upoznali 1993. godine i čini se da je on tada rešio da se skrasi. Pre nje, voleo je mnoge poznate dame, pa su tako mnogi pisali o hemiji između njega i glumica Maje Sabljić, a kasnije su ga povezivali i sa Alkom Vuicom

 

Osmadesetih godina kao novinarka Alka Vuica došla je u Sarajevo da za zagrebački magazin "Polet" uradi intervju sa članom iz gupe "Bijelo dugme". Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: "Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje", što je bilo početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit "Pedikulis pubis" što sa latinskog prevoda znači stidne vaši. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa Goranom.

I najpopularnija manekenka tog vremena Ljiljana Tica nije bila imuna na Bregu, pa su njih dvoje bili u burnoj vezi dve godine, nakon čega je ona priznala da je bila jako ljubomorna, a on joj je u sećanju na tu ljubav posvetio pesmu Bitanga i princeza.

 

 

makonda-tracker