pogledajte

Dobio ju je kao jako mlad, pre nego što je upoznao Dženanu: Ova uspešna žena je najstarija ćerka Gorana Bregovića (FOTO)

2

Goran Bregović je u srećnom braku sa suprugom Dženanom s kojom ima tri ćerke.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Goran Bregović svojim porodičnim životom ne voli da skreće pažnju, ali je poznato da još od 1993. voli Dženanu sa kojom ima tri predivne ćerke, Emu, Unu i Lulu.

 

Međutim, pre nego što je upoznao svoju suprugu, Goran je bio u vezi sa plesačicom Jasenkom, sa kojom je i dobio ćerku Željku.

Njegova vanbračna ćerka se ne eksponira u javnosti i o njoj se skoro ništa ne zna, osim da živi u Austriji i ima dvoje dece. Željka je u Austriji imala svoju radnju u kojoj je prodavala ručno pravljenu garderobu, nakit i torbe, a sada je svoj biznis preselila u Baščaršiju.

 

- Radnja je krenula, ali tu još ima posla da se završi kako ja želim. Tako da sam na samom startu startova. Ima još stvari da se odrade - rekla je Željka.

Ljubavna priča između Gorana i Jasenke je počela još u tinejdžerskim danima, on je tada imao samo 17 godina, a upoznali su se u jednom klubu u kom je ona bila plesačica.

 

Željka je 2003. godine rodila ćerkicu Bjanku koja je nasledila od dede talenat za muziku, pa tako svira klavir.

 

 

makonda-tracker