da li se promenila?

Niko nije verovao da je to ona kada se posle 18 godina vratila glumi: Pogledajte kako danas izgleda čuvena Maja Sabljić

3

Ona se pojavila na malim ekranima i sve oduševila. 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kako mnogi kažu bila jedna od najlepših srpskih glumica. Dugo se nije pojavljivala na malim ekranima sve dok se nije pre 2 godine pojavila u jednoj domaćoj seriji i tada sve oduševila. 

 

 

Kako mediji pišu obrenovčanka Maja Sabljić pored talenta njena vanserijska lepota uspela je da joj pomogne da se istakne i dobije uloge koje će se zauvek prepričavati. 

 

Njen novi lik u seriji "Junaci doba zlog" gde igra Zinu sve je iznenadio pa su poštovaoci njenog lika i dela bili veoma iznenađeni jer se ona dugo nije pojavljivala u serijima i filmovima jer je napravila veliku pauzu u karijeri. 

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Nju smo poslednji put videli u u ulozi Elme u ostvarenju "Balkanski sindrom" 2007. godine, a na televiziji još ranije — 2002. kada je u filmu i seriji "Lavirint" igrala Suzanu Lojtes.

 

Karijeru počela još davne 1979. godine, da bi se 1993. preselila u Los Anđeles gde živi na visokoj nozi, stanuje u kvartu Sanset plaza, na Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa.

 

1 / 2 Foto: Stefan Jokić

 

Pored pomenutih ostvarenja glumila je i u filmovima "Groznica ljubavi" (1984), "Pazi šta radiš" (1984), "Kamiondžije opet voze" (1984), "Druga Žikina dinastija" (1986), TV seriji "Bolji život" (1990), "Policajac sa Petlovog brda" (1992, 1994), "Ona voli Zvezdu" (2001).

 

maja sabljic, Maja Sabljić, Maja Sablić
foto: Youtube Printscreen

 

— Više ne razmišljam o tih dvadeset godina provedenih u kinematografiji i kao da je to bio moj neki drugi život. U to vreme bilo je mnogo lepše, drugačije i druge vrednosti su bile na ceni — rekla je Maja svojevremeno za Blic, te otkrila da je samovoljno napustila glumu.

 

Šta vi mislite da li se Maja mnogo promenila?

 

 

makonda-tracker