ONA POŠTUJE SEBE

"Ostavio me je jer sam ODBILA botoks": Šeron Stoun o lošim iskustvima s estetskim korekcijama, ali i mlađim partnerima

0

Šeron Stoun je proslavljena glumica koja pleni izgledom i u sedmoj deceniji.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šeron Stoun, holivudska diva i jedna od najlepših i najšarmantnijih glumica, uvek je glavna tema medija, a svojim zanosnim izgledom ona i sad privlači pažnju.

 

Slavna glumica se ne libi da jasno iskaže svoje stavove, kao ni da podeli neprijatna i traumatična iskustva iz prošlosti koja su je zadesila.

Šeron je pozirala za naslovnicu Vogue Arabia i tom prilikom otkrila svoje mišljenje o različitim estetskim korekcijama, ali i neprijatnom iskustvu sa partnerom koje je izazvalo burne reakcije.

 

Glumica je rekla kako je u prošlosti išla na određene estetske korekcije, ali je s tim prestala nakon zamalo fatalnog moždanog udara koji je doživela 2001. godine. Ona je dodala da je učvrstila svoje protivljenje botoksu nakon što ju je mlađi partner pitao da li bi se podvrgla toj intervenciji. Šeron je izjavila kako bi verovatno i za njen i za njegov ego bilo dobro kad bi ubrizgala botoks, ali ona to ne želi i nakon toga njihova veza se raspala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

Ona nije želela da otkriva s kojim partnerom joj se ovo desilo, ali je rekla kako ga je nakon toga videla samo jednom i da više nije bio zainteresovan za nju. 

 

- Ako za nekoga nisam ništa više od lepog lica, onda se lako nađe put do izlaza - izjavila je glumica. 

 

Šeron je odustala od bilo kakvih kozmetičkih intervencija nakon što je zbog anurizme koja ju je skoro ubila, pretrpela dug period oporavka i komplikovanu operaciju koja je trajala sedam sati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

- Smatram da mogu da govorim u ime velikog broja žena kad kažem da se svi čini tako da se mi osećamo potlačeno i nesigurno u ovom svetu. Ja osećam da je ovo najuzbudljiviji i najkreativniji period mog života, nikad nisam bila ovoliko srećna - zaključila je glumica.

 

1 / 12 Foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Šeron Stoun je još 2001. otišla na jednu operaciju uklanjanja benignih tumora, a tad joj je hirurg bez njenog znanja povećao grudi jer je smatrao da će joj to bolje stajati. Ona bila više puta optuživana kako je imala brojne hirurške zahvate, međutim, svaki put je tvrdila kako je brojni lekari nude različite tretmane, ali da ona ne želi i nikad nije pristala ni na jedan.

 

 

makonda-tracker