imaju najromantičniju priču o upoznavanju

ONA JE BILA KONOBARICA, ON HOLIVUDSKA ZVEZDA: Ova domaćica i žena glumca na crvenom tepihu UVEK zaseni najlepše glumice

1

Svaki put kada se na nekom događaju pojavi sa svojom suprugom Met Dejmon privuče pažnju svih prisutnih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Budući da se i sam retko pojavljuje u javnosti, Meta Dejmona (50) ne viđamo često sa suprugom, a svaki put postanu glavna vest dana o svetu poznatih.


Prelepa Argentinka Lusijana Bozan Baroso i čuveni glumac upoznali su se 2003. godine, u trenutku kad je on bio verovatno jedan od najpopularnijih ljudi planete. Oni mogu da se pohvale jednom od najromantičnijih priča o tome kako su se upoznali ― glumac je tokom snimanja na nagovor kolege svratio u neki bar na piće i zaljubio se do ušiju u zgodnu konobaricu maltene čim je kročio u njega.


Bukvalno sam video samo nju u punoj prostoriji ― rekao je jednom prilikom Dejmon.

 

Met Dejmon, Lusijana Bozan Baroso, Lusijana Baroso, Lusijana Barozo
foto: Profimedia

Venčali su se dve godine kasnije, u decembru 2005, i od tada su u srećnom braku. Lusijana odavno ne radi u kafiću, a veoma je posvećena svojoj velikoj porodici. Par je zajedno dobio tri ćerke, a Met svojim detetom smatra i Lusijaninu ćerku iz prvog braka.


Dane najradije provodi u društvu svojih ćerki i zapravo vodi život domaćice, ali s lakoćom, kad prilika to zahteva, može da nadmaši i najveće holivudske zvezde i "Viktorijine anđele". Najviše pažnje privukla je 2017, kada se na otvaranju 74. Međunarodnog filmskog vestivala u Veneciji pojavila u elegantnoj crvenoj haljini kakvu možda ne bi mogle da iznesu ni neke od najvećih filmskih zvezda današnjice...

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker