blista

Veliki prsten na ruci ju je odao: Verila se hrvatska glumica koju Srbi obožavaju?

0

Hrvatski mediji spekulišu da je glumica koju pamtimo po seriji "Larin izbor" nakon razvoda spremna za novo "da".

foto: dorispincic_doda/Instagram
foto: dorispincic_doda/Instagram

Hrvatska glumica i voditeljka Doris Pinčić već neko vreme vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska", a njeni gledaoci uočili su sada zanimljiv detalj na njenoj ruci.


Lepotica koju pamtimo iz serije "Larin izbor" pojavila se u jutarnjoj emisiji u ljubičastoj rolci i crnim pantalonama, a najviše pažnje privukao je prsten koji ranije nisu viđali na njenom prstu.

 

 

 

Zbog toga se u tamošnjim medijima spekuliše da se lepa Doris verila, a ona još nije ni potvrdila ni demantovala ove glasine.

 

Doris Pinčić
foto: dorispincic_doda/Instagram

Glumica i voditeljka je, inače, nedavno odlučila da prestane da skriva vezu s daruvarskim menadžerom Davorom Guberovićem, pa je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

 


Doris je, inače, ranije bila u braku s muzičkom zvezdom Borisom Rogoznicom, s kojim ima dvoje dece: Gitu i Donata.


Šarmantna voditeljka je ranije pričala kako je odrastala u Zadru, gde je njen otac imao ribarsku radnju u Zadru, a ona je pomagala u porodičnom poslu, zajedno sa sestrom i bratom.


Od mladosti je radila kao radijska voditeljka, a neslućenu ponudu dobila je kada je na autobuskoj stanici u Zagrebu srela poznatu glumicu i producentkinju Jelenu Veljaču. Oduševljena lepotom i šarmom Doris, Jelena joj je ponudila glavnu ulogu u seriji "Larin izbor", koja je pokrenula njenu glumačku karijeru.


Danas je ona uspešna voditeljka i glumica, a posvećena je i svojoj kompaniji, koja, kako pišu hrvatski mediji, odlično posluje.

 

 

 

 

makonda-tracker