Ko je lepa glumica koja je osvojila srce Baneta Trifunovića? Zavodljiva plavuša spojila je Srbiju i Hrvatsku (FOTO)

0

Nakon tri godine ljubavi Bane i Tihana su odlučili da stanu na ludi kamen

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuveni glumac Branislav Trifunović i glumica Tihana Lazić objavili su lepe vesti, a rodbina, prijatelji i fanovi su im odmah čestitali. Naime, njih dvoje će stati pred oltar i pred zakonom ozvaničiti svoju emotivnu vezu.

 

Baneta Trifunovića svi dobro znaju, ali Tihana je manje poznata domaćoj javnosti. Ovaj glumački par upoznao se na snimanju serije "Tajfun" i već tada je oboma bilo jasno da među njima postoje varnice.

 

 

Pre tri godine su uplovili u ljubavnu vezu, a sada smatraju da je vreme i da je ozvaniče brakom.

 

Tihana je rođena u Zadru u kojem je završila osnovnu i srednju školu, a onda je odlučila da krene glumačkim vodama. Upisala je Akademiju dramskih umetnosti u Zagrebu. Nakon završenih studija dobila je priliku da pokaže svoj talenat, u čemu je i uspela.

 

Tihana Lazović je jedna od trenutno najpopularnijih mladih glumica. Tihanu smo imali prilike da gledamo u domaćim serijama "Tajkun" i "Novine", a uloga Lipše u "Području bez signala" je sve ostavila bez daha.

 

 

Ona je više puta govorila o svom profesionalnom životu za domaće medije.

 

- Nastojim svim silama da odvojim profesionalni od privatnog života. Neda Arnerić mi je govorila: 'Ovaj posao puno daje, ali puno i uzima. Čuvaj se, ne daj da te potroši.' U Beogradu mi se najviše sviđaju ljudi, i to takozvani mali, obični: taksisti, radnice u dućanima, prolaznici na ulicama. Vrlo su neposredni, opušteni, otvoreni, dok su u Zagrebu svi nekako stegnuti. Ovde me ljudi više prepoznaju na ulicama, čak mi se sviđa i nadimak koji sam dobila - srpska snajka - rekla je Tihana jednom prilikom.

 

 

Ljubav između Baneta i nje dogodila se spontano.

 

- Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u ‘Božidarcu’ i trebalo je da sa njim idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikada ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako - rekao je glumac Bane Trifunović.

 

Njih dvoje su u vezi već tri godine i svo to vreme se trude da usklade poslovne obaveze i da opstanu zajedno.

 

 

- Mi smo zajedno. Ona ima svoje poslove. Upravo je u Zagrebu završila snimanje serije „Područje bez signala“ Dalibora Matanića, sledećeg meseca putuje u Italiju da radi jedan film, zatim je u Crnoj Gori očekuje drugi. Naš posao je takav, danas ste ovde, sutra na nekom drugom mestu. Ali kad znate da ste u sigurnim rukama i da vas onaj drugi čeka, nije nikakav problem što se nećete viđati neko vreme. I uvek postoji opcija da odete kod njega na set. Jednostavno drugačije ne možemo da funkcionišemo. Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće, jer je uglavnom jedno od njih nezadovoljno, posebno kada nisu u ravnopravnom položaju. To se naročito odnosi na žene, pošto za glumice generalno ima mnogo manje posla, dobre uloge pišu se najčešće za muškarce. Međutim, mi nemamo tih problema, niti ćemo ih imati, čini mi se. Znamo šta hoćemo od sebe. Što se posla tiče, ukus nam je sličan, volimo da gledamo iste stvari i razumemo ih na isti način - ispričao je Bane jednom prilikom.

makonda-tracker