nije imao sreće

"PLAČE MI SE koliko je lepa!" Lukas iz "Zabranjene ljubavi" je, osim Žade, ljubio još jednu glumicu iz čuvene serije

0

Glumci koji su igrali Žade i Lukasa, glavne uloge u seriji "Zabranjena ljubav" bili su u skladnoj vezi i dobili sina, a malo je poznato da je još jedna dama iz ovog TV hita osvojila glumčevo srce

foto: Printscreen/Youtube
foto: Printscreen/Youtube

Početkom dvehiljaditih, na malim ekranima širom sveta nije bilo popularnije latinoameričke serije od brazilske "Zabranjene ljubavi", kako je kod nas preveden naziv ovog ostvarenja. U originalu, serija se zvala "Klon" i predstavila nam je jednu od najinteresantnijih priča otkad postoje telenovele.


Gotovo da nije bilo osobe koja nije pogledala bar jednu epizodu o mladoj muslimanki Žade koja je odrasla u Brazilu, ali se posle smrti majke preselila u Maroko kod porodice koja živi pod strogim pravilima i u skladu s tradicijom.

 

Tamo se Žade sreće s Lukasom, koji zauvek ulazi u njeno srce, a dve decenije kasnije oni se ponovo sreću u Riju, oboje u brakovima i oboje duboko nesrećni. Da sve bude još gore, Albijeri, naučnik i prijatelj Lukasove porodice, napravio je pre dvadeset godina Lukasovog klona, koji se iznenada pojavljuje i mrsi konce svima.


Glumac Maurilo Benisio, koji je u "Zabranjenoj ljubavi" igrao i Lukasa, i njegovog blizanca Đoga, i klona Lea, osvojio je tada srca publike, a posebno njenog ženskog dela. Nije mu odmogla ni zavidna karijera u brazilskim telenovelama, pa su žene uzdisale gledajući ga i u "Biberu i čokoladi", "Americi", "Mezimici" i mnogim drugim serijama.

 


Kako je bio miljenik dama, ljubavni život poznato glumca uvek je intrigirao publiku, a on je uglavnom varnice doživljavao s koleginicama.


Maurilo Benisio najpre je bio u braku s glumicom Alesandrom Negrini, s kojom je dobio sina Antonija, potom s je bio u vezi s glumicom Karolinom Feraz, a nju je ostavio zbog Đovane Antoneli – nama dobro poznate kao Žade!

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen


Đovana i Maurilo su bili očarani jedno drugim da su samo nekoliko meseci kasnije započeli zajednički život. Budući da ne pričaju o svojim privatnim životima, nikada nisu previše podelili o svojoj ljubavi, a poznato je da su 2004. godine raskinuli nakratko, ali je usledilo pomirenje. Par je 2005. godine dobio sina Pijetra, ali su se već nekoliko meseci kasnije rastali, s objašnjenjem da su razlike između njih nepomirljive.

 

Nekoliko godina nije se znalo ništa o Maurilovom ljubavnom životu, da bi on u oktobru 2012. potvrdio glasine da je već neko vreme u srećnoj vezi s glumicom Deborom Falabelom. U pitanju je glumica koju smo, takođe, gledali u "Zabranjenoj ljubavi", gde je ona igrala Mel – ćerku Maurilovog junaka!

 

Maurilo Benisio, Debora Falabela, serija zabranjena ljubav, Zabranjena ljubav
foto: Youtube Printscreen

– Nisam želeo da ljudi znaju kako to ne bi odvlačilo pažnju. To je naša stvar – rekao je tada glumac.


Na pitanje da li se Debora i on zabavljaju, rekao je:


Zabavljanje? Ne. Praktično smo u braku.


Maurilo je bio toliko zaljubljen u osam godina mlađu koleginicu da je priznao da je vrlo emotivan.


Juče sam ušao u kuću i ona se spremala. Došlo mi je zaplačem, tako je lepa – priznao je.

 


Ipak, ni ovoj ljubavi nije bilo suđeno, pa je par posle sedam godina sreće objavio da je raskinuo.

 

 

 

makonda-tracker