"hladna sam kao led!"

Verenik i najbolja drugarica su joj priredili PAKAO: Glumica iz serija Sila i Ezel doživela je teške krahove u ljubavi

1

Možda nikada nije bila nesrećna koliko junakinje koje je Džansu Dere igrala u turskim serijama, ali je više puta doživela da joj srce bude slomljeno na paramparčad

foto: JOSE OLIVA / JOSE OLIVA / ContactoPhoto / Profimedia
foto: JOSE OLIVA / JOSE OLIVA / ContactoPhoto / Profimedia

Turska glumica Džansu Dere (41), koju smo gledali u serijama "Sila", "Ezel", "Majka" i mnogim drugim, spada u omiljene na našim prostorima kada je reč o poznatim ličnostima iz Turske.


Ona je svojim talentom i lepotom obeležila neke od najuspešnijih turskih serija koje su emitovane u Srbiji, ali o njenom životu uglavnom se ne zna mnogo. Međutim, ono što je dospelo do medija otkrilo je da je Džansu često u prošlosti bila tužna koliko i junakinje koje igra.

 

Nekadašnja studentkinja arhitekture i Mis Turske 2000. godine godinama se uspešno bavila modelingom pre nego što je zakoračila u svet glume, a koliko je poznato njena najveća ljubav do sad bio je komičar Džem Jilmaz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @turkishcelebritiees

 

Par je zajedno proveo šest godina, a u jednom trenutku je Jilmaz zaprosio lepu glumicu i, baš kad je sve delovalo idealno, otkriveno je da je komičar varao Džansu s koleginicom Ahu Jagtu. Skrhana Džansu stavila je tačku na veridbu, a Jilmaz i Ahu su se potom venčali i dobili dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)


Nakon ove neuspešne veze, Dereova je zavolela svog menadžera, ali se ni ta ljubav nije završila slavno – mediji su pisali da ju je i on prevario i ostavio zbog druge žene.


Hladna sam kao led i takva ću ostati – rekla je Džansu jednom prilikom i istakla da ne želi da priča u intervjuima o svojim ljubavnim problemima.


Neke stvari se jednostavno ne tiču javnosti jer su privatne, tiču se samo mene. Ne pravdam se svojim roditeljima, pa neću ni drugim ljudima – istakla je glumica za InStyle.

 

Džansu Dere
foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Ipak, ona se osvrnula na činjenicu da je varana i izneverena i dodala da je dobro što se sve završilo tako kako jeste jer je sve bolje od života u laži.


Laganje je tako ružna osobina da ne želim da u svom životu imam lažljivca. Zapravo, što brže izađe iz mog života, to je bolje, makar po mom mišljenju – rekla je Džansu.

 

Džansu Dere
foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Prema pisanju turskih medija, ona je već neko vreme u vezi sa osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, što nijedno od njih dvoje nikad nije želelo da potvrdi.

 

 

Ipak, paparaci su ih više puta viđali zajedno, a mediji pišu da su emocije planule na snimanju mini-serije "Ličnost" 2018. godine.

 

 

makonda-tracker