pogledajte

Zavoleli se u školi, a o iznenađenju koje mu je priredila i dalje se priča: Kako izgleda supruga Milorada Dodika?

0

Političar Milorad Dodik već godinama unazad je u braku sa Snježanom, sa kojom ima i dvoje dece.

foto: Andrej Tarfila / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Andrej Tarfila / Shutterstock Editorial / Profimedia

Milorad Dodik je dosta zastupljen u medijima, zbog prirode svog posla, međutim, njegova supruga Snježana se gotovo nikad ne eksponira u javnosti. Ona se trudi da politiku drži dalje od kuće, a ljudi koji je poznaju, tvrde da se ne meša u posao svog muža.

 

Snježana je po zanimanju ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Retko se pojavljuje u javnosti, pa je zato gotovo nemoguće naći njihove zajedničke fotografije. Krajem 2018. godine, bračni par Dodik se zajedno pojavio na glasanju na izborima u BiH, što je privuklo veliku pažnju novinara.

Komšije tvrde da je ona vrlo skromna i druželjubiva osoba, te da je jako posvećena deci i porodici, a za sve ove godine se nije nimalo promenila.

 

Milorad Dodik, Snježana Dodik
foto: STR / AFP / Profimedia

Jedno vreme je glavna tema medija bila proslava rođendana Milorada Dodika koju je organizovala upravo Snježana, a za tu priliku je angažovala specijalno Zoranu Pavić, kako bi mu otpevala pesmu Ne dam ti da ostariš.

 

Dodik je u društvu supruge Snježane prisustvovao i svadbenom slavlju povodom venčanja bivšeg zamenika gradonačelnika Beča Јohana Gudenusa i Tajane Tajčić iz Banjaluke sredinom 2017. godine.

 

Zanimljivo je i da je početkom 2017. godine, Snježana prisustvovala inauguraciji tadašnjeg predsednika Amerike, Donalda Trampa. Inače, ljubav Milorada i Snježane datira još iz srednje škole.

 

 

makonda-tracker