pod zastavom duginih boja

Klasični trenč, širok osmeh i crveni ruž: Partnerka Ane Brnabić očarala izgledom na Evroprajdu

1

Milica Đurđić, izabranica srpske premijerke Ane Brnabić, nije propustila ovogodišnji Prajd u Beogradu

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Beograd je danas domaćin Evroprajda, panevropskog međunarodnog LGBT skupa koji se svake godine održava u drugom evropskom gradu.


Ovaj događaj okupio je veliki broj ljudi, među kojima su se našli i predstavnici Evropskog Parlamenta, političari, ličnosti iz javnog života, kao i dr Milica Đurđić, životna saputnica premijerke Republike Srbije Ane Brnabić.


Kako su ranije najavili mediji, predsednica Vlade je otkrila da će njena partnerka predstavljati i nju na Evroprajdu, dok ona lično neće biti na šetnji jer će se "zalagati da svi budu bezbedni".

 

Milica se pojavila u klasičnom trenč mantilu jarke crvene boje, modelu s dvorednim kopčanjem i zlatnim dugmićima, koji je upotpunila crvenim karminom. Plavu kosu je podigla u nizak rep, a sve vreme se osmehivala prisutnima.

 

1 / 8 Foto: Kurir

 

Milica Đurđić je, inače, lekarka, a mediji su svojevremeno pisali da je zaposlena je u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, kao i da je studije medicine završila u roku, sa svim desetkama.

 

Pre tri godine na svet je donela sina Igora, a domaći mediji pisali su da se podvrgla vantelesnoj oplodnji. S Anom Brnabić je u ljubavi već 12 godina, a premijerka ne priča često o njihovoj intimi.

 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić


Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak… Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posledice i kritika mog života tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj se zahvaljujem na tome ― ispričala je Brnabićeva svojevremeno.

 

 

makonda-tracker