kruna ljubavi

"Presrećan sam!" Predrag Sarapa se ponovo oženio, a evo ko je njegova supruga

5

Nakon više godina ljubavi, popularni voditelj ponovo je rekao "da".

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditelj jutarnjeg programa televizije Pink Predrag Sarapa ponovo je stao na ludi kamen, pišu domaći mediji, a sam TV novinar potvrdio je srećne vesti.


Sarapa je "da" rekao Ladi, svojoj dugogodišnjoj partnerki, a njihovo venčanje bilo je intimno i u krugu najbližih, dok je velika prosalva zakazana da decembar.

 

Da, oženio sam se mojom ljubavi. Presrećan sam, evo nas, slavimo. Odlučili smo se za najintimniju varijantu, tu smo s kumovima, a veliko slavlje organizovaćemo na Svetog Nikolu – rekao je voditelj za Pink.


Sarapa, inače, iza sebe ima jedan brak, o kom nikad nije pričao u javnosti.

 

Predrag Sarapa
foto: Novo Jutro RTV Pink/Youtube Printscreen

Poznato je da je on rođen i odrastao u Beogradu, a jednom prilikom je priznao da mu je, iako godinama vodi jutarnju emisiju, i dalje teško da se navikne i ustane na vreme. Kako je tada objasnio, o tome hoće li stići na snimanje brine njegova majka Soka, koja ga obavezno probudi.


Čovek nikad ne može da se navikne na rano ustajanje, ali nekako uhvati taj ritam buđenja u isto vreme. Budim se deset-petnaest minuta pre nego što zazvoni alarm i samo nekoliko puta mi se dogodilo da zakasnim na posao jer nisam čuo zvono. Ipak, navijem oba mobilna telefona i zamolim mama Soku da me probudi – ispričao je u intervjuu za magazin Gloria pre nekoliko godina.

 

 

 

makonda-tracker