rekli su "da"

NEOBIČNA DEKORACIJA, SMEH I BESKRAJNA LJUBAV: Romantično venčanje Aleksandra Mitrovića i njegove Kristine

2

Srpski fudbaler i njegova dugogodišnja partnerka juče su rekli "da"

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekada nestašni dečko srpskog fudbala već nekoliko godina važi za mirnog i porodičnog čoveka, a kako je i sam priznao za to što je sazreo može da zahvali svojoj porodici.


Nakon više godina sreće i rođenja dvoje dece, najbolji strelac u istoriji srpske fudbalske reprezentacije juče je lepoj Kristini Janjić stavio burmu na prst. Par se u Beogradu zavetovao na večnu ljubav građanskom venčanju, i to u sjajnoj i opuštenoj atmosferi, o čemu svedoče snimci koji su osvanuli na društvenim mrežama. Kako su mediji preneli, nakon što je matičarka pitala Kristinu uzima li muževljeno prezime i dobila odgovor "da", našalila se da sportistu ne treba ni da pita, što je naišlo na smeh prisutnih.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Aleksandar i Kristina potom su sa svojim najbližima nastavili slavlje u jednom prestoničkom restoranu, uz romantičnu atmosferu i vrlo neobičnu dekoraciju — umesto cveća na stolovima se nalazio limun! Budući da je sve odisalo ležernošću i prijatnošću, fudbaler se oženio u farmerkama i sakou, dok je njegova lepa supruga izgledala predivno u beloj mini-haljini.

 

 

makonda-tracker