novi početak

Ko je koga prvi prevario? Slavni fudbaler se razvodi posle 20 godina ljubavi, a nova devojka je — ISTA NJEGOVA SUPRUGA

1

"Princ Rima" Frančesko Toti uskoro će staviti tačku na brak s prelepom voditeljkom Ilari Blazi, s kojom uživa u ljubavi već skoro dve decenije. Kako pišu italijanski mediji, on je, iako još uvek oženjen, već srećno zaljubljen u drugu...

foto: Marco Iacobucci / IPA/SIPA/2202221204, Profimedia
foto: Marco Iacobucci / IPA/SIPA/2202221204, Profimedia

Nekadašnji fudbaler Frančesko Toti (45) navodno se razvodi od Ilari Blazi (40), s kojom je u braku od 2005. godine.


Par, koji se voleo godinama pre romantičnog venčanja u Rimu, zajedno ima troje dece — Šanel, Kristijana i Izabel, ali njihovoj porodičnoj idili došao je kraj.

 

Kako je javio portal Dagospia, Toti se već neko vreme viđa s Noemi Boki (34), prelepom Itallijankom za koju mnogi tvrde da je preslikana fudbalerova supruga. Oni su nedavno u Torinu viđeni na romantičnoj večeri, potom i u blizini Rima, a navodno se viđaju već mesecima. Noemi je, inače, strastvena zaljubljenica u fudbal, a diplomirani je ekonomista.

 


Iako je, gotovo nesumnjivo, Toti prevario svoju suprugu, italijanski mediji tvrde da su problemi u njihovom braku počeli još ranije. Naime, sportista je navodno saznao da je njegova životna saputnica Ilari flertovala s jednim njenim kolegom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

Tada je počelo da se spekuliše da se Totijevi razvode, a Ilari nije prisustvovala njegovoj proslavi rođendana u septembru prošle godine. U to vreme, u italijanskoj štampi pisalo se i da je Toti napustio porodični dom.

 

Frančesko Toti, Ilari Blazi
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Frančesko i Ilari dugo su važili za jedan od najstabilnijih parova italijanske javne scene, a oni su jedno ispričali kako je izgledao njihov prvi sastanak. Iako je trebalo da bude romantično, sve je počelo mimo plana.


Otišli smo u jedini restoran koji je u to doba bio otvoren. Došao sam po nju Ferarijem i ispred restorana je snažno otvorila vrata i udarila ih o zid pored. Mogao sam da je ubijem u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije desilo — ispričao je jednom prilikom Toti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)


Frančesto je godinama istican koliko je i dalje zaljubljen u svoju suprugu i neretko joj tokom duge i uspešne karijere posvećivao najlepše golove. Još uvek se prepričava trenutak kada je Toti na jednoj utakmici 2002. godine postigao gol i potom podigao dres, ispod kog se nalazila majica s porukom za Ilari — "Ti si jedinstvena" ("Sei unica").

 

 

makonda-tracker