da li ste znali?

Nakon glasina da je VARA sa hostesom, oglasili se i oni: Šakira i Pike izdali ZVANIČNO SAOPŠTENJE I OTKRILI ISTINU

0

Svetski mediji pišu da se fudbaler Žerard Pike i pevačica Šakira rastaju, a ove glasine je podgrejalo nekoliko činjenica i da će se ljubavna priča koja je počela na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi završava.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vest da se Šakira i fudbaler Žerard Pike rastaju je iznenadila javnost, međutim, glasine su izgleda tačne.

 

Kako piše El periodico, nekoliko komšija u zgradi videlo je fudbalera u toku prošle nedelje nekoliko puta kako ulazi i izlazi iz svog momačkog stana, a navodno je viđen i u noćnom provodu sa grupom prijatelja među kojima je bio i fudbaler Riki Puig.

Takođe, mnogi su u poslednjoj Šakirinoj pesmi "Te Felicito", koja je objavljena ove godine, "videli" njen "obračun" sa muškarcem sa kojim je provela poslednjih 12 godina.

 

— Kako bih te upotpunila, uništila sam sebe. Upozoravali su me, ali nisam obraćala pažnju. Shvatila sam da je sve tvoje lažno, to je bila kap koja je prelila čašu. Nemoj da mi kažeš da ti je žao, iako izgledaš iskreno. Ja te dobro poznajem i znam da lažeš. Čestitam ti na dobroj glumi, u koju si me uverio. Srećno sa daljim ulogama, izgledaš dobro u toj predstavi — reči su pesme "Te Felicito."

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Sada su i pevačica i fudbaler izdali zvanično saopštenje i potvrdili informacije.

 

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju - glasi u saopštenju.

 

Kako se navodi razlog raskida je mlada plavuša koja je studentkinja i hostesa u Barseloni.

 

Podsetimo, Šakira i Pike imaju dva sina, Milana i Sašu, a poslednjih godina pevačica se borila i sa depresijom, a nedavno se vratila na muzičku scenu.

 

 

makonda-tracker