(FOTO)

Ovakvog ga obično ne viđamo: Evo šta budući roditelji Rafael Nadal i Ćiska rade kad misle da ih niko ne gleda

0

Nakon povlačenja s Vimbldona, španski teniser Rafael Nadal opušta se u društvu supruge i uživa u svim čarima leta

foto:  Oscar J Barroso / Spain DPPI / DPPI / Profimedia
foto: Oscar J Barroso / Spain DPPI / DPPI / Profimedia

Teniser Rafael Nadal spada u svetske zvezde koje se uspešno skrivaju od paparaca, ali se čini da se tokom letovanja pomalo opustio, pa je više puta uslikan kako se provodi na odmoru.


Španski sportista ovih dana uživa na jahti koju je iznajmio s prijateljima, a najradije vreme provodi sa svojom suprugom Marijom Frančeskom Pereljo, koja je među njegovim fanovima poznatija pod nadimkom Ćiska.

 

Par se, inače, vrlo retko pojavljuje zajedno, pa na internetu nema mnogo njihovih fotografija, kako je to slučaj s, recimo, Novakom i Jelenom Đoković ili Rožerom i Mirkom Federer. Zato su ove paparaco fotografije prava poslastica za Nadalove fanove, iako Rafa i njegova izabranica nisu razmenjivali nežnosti, kao što obično ne čine u javnosti. Ipak, oni su delovali vrlo opušteno i spokojno – spremno da postanu roditelji, što ih i čeka za koji mesec.

 

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Ćiska, inače, ne voli da bude u centru pažnje medija, a smatra i da bi svom dragom odvraćala pažnju od takmičenja kada bi uvek bila uz njega tokom najvažnijh turnira.


Kad se takmiči, treba mu prostora, a sama pomisao da ga čekam ceo dan da završi što treba i hodam okolo me umara. To bi me gušilo. Morao bi se brinuti za mene... Ako ga pratim posvuda, mislim da postoji rizik da prestanemo tako lepo da se slažemo – izjavila je u jednom od retkih intervjua Nadalova supruga.


Par trenutno čeka svoje prvo dete, a Ćiska je trudnički stomačić prvi put pokazala na ovogodišnjem Vimbldonu.

 

1 / 2 Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Za srećne vesti da Rafa Nadal i Ćiska Pereljo postaju roditelji saznalo se sredinom juna, a nakon nekoliko dana nagađanja i sam teniser je potvrdio da u porodicu Nadal stiže prinova.


Ako sve bude kako treba, biću otac — rekao je španski teniser kad je najavljivao svoje učešće na Vimbldonu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Sportista je, inače, ranije pričao o svojoj želji da postane tata, a planove je pomerao jer nije očekivao da će se ovako dugo profesionalno baviti tenisom.


Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga — rekao je Nadal koji je rođen 1986. godine, a sa Ćiskom je u vezi od 2005.

 

 

makonda-tracker