"Baš je zgodna koli!"

Kratak šorts o kom bruji Hrvatska: Kolinda Grabar Kitarović safari izdanjem prodrmala društvene mreže

3


Bivša predsednica Hrvatske sve češće privlači pažnju svojim stilom, a sada je ponela izdanje u kakvom je ranije nismo viđali

foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT
foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Nekadašnja predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nedavno se našla u centru pažnje tamošnje javnosti kada se na otvaranju Pelješkog mosta pojavila noseći skupocenu torbicu, a sada je ponovo tema broj jedan zbog svog stila.


Njeni modni odabiri oduvek su punili novinske stupce, a političarka je poznata po vrlo otmenom načinu odevanja, pa je pravo iznenađenje kada napravi neki modni izlet. Upravo to se pre nekoliko dana dogodilo u Dubrovniku, gde Kolinda provodi deo svog odmora.

 

Nakon Kornata, stigla je do Lopuda, gde je posetila jedan lokalni restoran, a osoblje se fotografisalo s njom i na Instagramu se pohvalilo posetom bivše predsednice.


Bila nam je velika čast ugostiti bivšu predsednicu Republike Hrvatske, Kolindu Grabar-Kitarović, hvala Vam i radujemo se ponovnom susretu – navodi se u opisu fotografije.

 


Na njoj vidimo političarku u opuštenom i tipičnom letnjem modnom izdanju, koje je inspirisano safari stilom. Za ovu priliku, Kolinda je ponela jednostavnu polo majicu s kragnicom i kvadratnim džepovima, koju je savršeno uklopila sa šortsom iznad kolena u istoj boji. U pitanju je model širokih nogavica i od vrlo laganog materijala, koji je izmamio mnogo komentara na račun izgleda Koline Grabar Kitarović.


"Baš je zgodna Koli", "Prirodna, nosi sa ponosom svoje godine i ne trpi vrućinu", "Lepe noge"... neki su od komentara.


 

 

makonda-tracker