otvoreno priznanje

"NIJE MI JASNO ŠTO ME RAZVLAČI PO MEDIJIMA, ĆUTAO SAM 5 GODINA": Bivši suprug Mine Lazarević izneo SVOJU STRANU PRIČE!

2

Solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić pre pet godina bio je glavna tema medija zbog navoda da je pretukao bivšu suprugu Minu Lazarević

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Pisalo se da je i pucao iz vatrenog oružja kroz prozor stana na Zvezdari.

 

Glumica Mina Lazarević je nedavno gostovala na jednoj televiziji gde je ponovo pričala o svom razvodu i bračnim problemima, pa je Goran izneo svoju stranu priče:

 

Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu ― objašnjava Goran za Kurir.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Stanić kaže da je danas u korektnim odnosima s bivšim suprugom.

 

Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario ― tvrdi Goran.

 

Lazarevićeva i Stanić venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

 

Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama... Ona je odlična glumica ― priča nam solista baleta nacionalnog teatra.

 

foto: Dragan Kadić

Goran kaže da nije krivac za krah njihovog braka, ali da o toj temi neće sada da govori.

 

― Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju ― zaključuje Stanić.

 

Podsetimo, u avgustu 2015. mediji su danima izveštavali o nasilju koje je preživela glumica. Drama između njih dvoje počela je u petak, a nastavila se sutradan, kada je Mina s decom otišla kod kume na Novi Beograd. Navodno, Stanić je iz automatske puške pucao kroz prozor kada je shvatio da supruga neće da se vrati u njihov dom, a policija je došla po prijavi stanara i uhapsila ga.

 

 

makonda-tracker