nije im uspelo

Godinama su se voleli, sin je čuvenog pevača: Ko je otac starije ćerke Nikoline Pišek?

0

Hrvatska voditeljka, koja je nedavno iznenada ostala bez supruga Vidoja Ristovića, iza sebe ima višegodišnju vezu u kojoj je rođena njena ćerka Hana Leonarda.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Nikolina Pišek ovih dana je u centru pažnje regionalnih medija nakon iznenadne smrti njenog supruga Vidoja Ristovića, poznatog srpskog istoričara umetnosti.


Ristović je preminuo u 44. godini, nakon što mu je pozlilo tokom masaže u Beogradu, a sahranjen je nekoliko dana kasnije na Novom groblju.

 

Par je bio u braku od septembra 2013. godine, kada su jedno drugom rekli "da" na glamuroznom venčanju u Monte Karlu, a živeli su na relaciji Beograd-Zagreb. Zajedno su 2014. dobili ćerku Unu Sofiju, a poznato je da je Nikolina Pišek majka i Hane Leonarde, koja je danas odrasla devojka.

 

Hana Leonarda Cigoj
foto: Instagram

Lepoticu, koja ima 25 godina i posvetila je svoj život medicini posle završenih studija na prestižnom koledžu u Edinburgu, Nikolina je dobila tokom ljubavi s Markom Cigojem, koji je poznati hrvatski novinar.


Mark Cigoj ne pojavljuje se često na javnim događajima u Hrvatskoj i trudi se da svoj privatni život skloni od medija, ali su poznati neki detalji o njemu. On je sin operskog pevača Krunoslava Cigoja, koji je preminuo u Zagrebu 2015. godine, a pored Hane Leonarde ima i sina Vita, kog je dobio tokom desetogodišnje ljubavi sa spisateljicom Josipom Pavičić.

 

1 / 6 Foto: Instagram


 

 

makonda-tracker