ludo su se voleli

"Konačno je našao ženu koja mu odgovara": Ko je muškarac koji je Nikolini Pišek slomio srce pre ljubavi s Vidojem?

0

Pre nego što je upoznala istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, lepa voditeljka bila je u vezi s još jednim poznatim muškarcem

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek nedavno je doživela pravu porodičnu tragediju. Njen suprug i poznati beogradski istoričar umetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini, nakon čega je njegov otac Vitor, poznatiji kao Miša Grof, javno izneo niz optužbi na njen račun.


Privatni život šarmantne Hrvatice je, od početka njene karijere, privlačio pažnju javnosti, naročito kada je u pitanju ljubavna sfera, a malo je poznato koga je ona volela pre nego što je upoznala Ristovića.

 

Kako su pisali hrvatski mediji, ona je prethodno bila u vezi sa zadarskim roniocem Kristijanom Curavićem. Par se upoznao u junu 2007. kad je Nikolina Pišek u Rogoznici otišla na kurs ronjenja, a nakon izvesnog vremena su se i verili.

 

Kristijan Curavić
foto: Youtube Printscreen

Do braka, međutim, nije došlo, a mediji su pisali da je krahu ljubavi kumovao njegov odlazak u hrvatski rijaliti šou "Farma" gde je upoznao bivšu go-go plesačicu Žanu Štrbac. Iste godine, ovaj rijaliti je vodila upravo Nikolina, koja je potom potvrdila da su raskinuli.


Da, istina je da smo Kristijan i ja definitivno raskinuli. Mislim da je konačno našao ženu koja mu odgovara – kratko je tada rekla Nikolina.
Kristijan je uvek govorio lepo o svojoj bivšoj verenici, a u jednom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju izjavio je da je u to vreme zapao u probleme.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla: "Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše da utičeš na mene i moje dete. Radi te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očito ne žele" – prisetio se tada Kristijan Curavić.

 

Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvek uz mene, ali baš zbog toga morao sam da je napustim i da joj dam šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam voleo, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše voleo, mogu reći da je ona bila ona prava. Ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali nažalost vreme je bilo pogrešno i razišli smo se – izjavio je on.

 

Kristijan Curavić
foto: Youtube Printscreen

Kako je Kristijan ispričao, ušao je u finansijske probleme zbog jednog svog neuspešnog projekta.

 

Nikolina i njena ćerka Hana bile su mi porodica koju sam praktično zbog toga izgubio. Bio sam toliko tvrdoglav s tim projektom, sve sam ljude oko sebe vukao dolje, ugrožavao njihov život i u tom sam trenutku shvatio da neću moći odustati od cilja. I tada sam izgubio obitelj. Sve se može nadoknaditi, ali ne to što mi je najviše značilo. I to je nešto što me i danas muči i što nisam preboleo – rekao je Kristijan posle raskida.

 

 

makonda-tracker