foto

Poreklom je iz SRBIJE, a žene širom sveta lude za njim: Ko je POZNATI turski glumac o kom svi pričaju?

0

Džan Jaman je turski glumac koji je za kratko vreme postao omiljen u Srbiji, naročito ženski deo publike je zavoleo zgodnog Turčina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džan Jaman je osvojio srca pubilke pojavivši se u seriji Sanjalica, te se može reći da je tada bacio u senku i čuvenog Bali-bega.

 

Atraktivni glumac je rođen 1989. godine u Istanbulu, a zanimljivo je da su njegovi koreni upravo u Srbiji, na Kosovu i Metohiji. Njegovi roditelji su takođe rođeni u Turskoj, ali su deca imigranata.

 

- Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je jednom Džan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Priča ovog glumca je jako interesantna, on nije ni slutio da će se baviti glumom. Zavrišio je italijansku gimnaziju, jedno vreme je proveo na razmeni u Americi, a po povratku je završio Pravni fakultet, a onda je rešio da se oproba kao glumac.

 

Svoju prvu ulogu je dobio 2014. godine, a za ulogu u seriji Sanjalica je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.

 

Glumac je jednom prilikom otkrio i kakve devojke ga privlače. Govoreći o svojoj idealnoj ženi, rekao je da one koje se ponašaju kao muškaraci ili one koje su previše glasne nikada neće privući njegovu pažnju, a ne privlače ga ni misteriozne žene. Privlače ga one koje su vesele i da mu je jako važna energija koju imaju, uz miris i boju glasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Džan Jaman se ostvario i kao model, pa su tako njegove footgrafije krasile nekoliko naslovnica, bio je proglašen i za muškarca godine u Turskoj, a koliko ga vole obožavateljke, svedoči i jedna situacija iz Španije kada je policija morala da interveniše na aerodromu.

 

 

makonda-tracker