sportska porodica

Ko je lepa Tamara koja je Raduljici danas rekla sudbonosno "DA"?Godinama su u vezi, a sada su ozvaničili svoju ljubav

0

Nakon godina ljubavi i sreće Tamara i Miroslav su odlučili da i pred bogom postanu muž i žena

foto: Instagram
foto: Instagram

Tamara Ignjić dugogodišnja devojka našeg poznatog košarkaša Miroslava Raduljice godinama se bavi sportom.

 

Od malih nogu je volela loptu, a najveća ljubav, koja joj je postala i posao jeste odbojka.

 

Rođena je 30. decembra 1993. godine. Studirala na univerzitetu u Njujorku gde je otišla nakon dobrih rezultata i odličnog uspeha u Prvoj ekonomskoj školi, ali i sportu.  

 

 

U Americi je dobila stipendiju i tamo je provela četiri godine studirajući marketing i igrajući odbojku u Bruklinu. Od 2010. godine se profesionalno bavi odbojkom, karijeru je započela u odbojkaškom klubu "Vizura" u Rumi. U više navrata je menjala klubove, a 2018. godine je počela da igra za Partizan.

 

Već naredne godine Tamara je CSM Lugoj u kojem je i sada.

 

Tamara se godinama unazad zabavlja sa našim poznatim košarkašem Miroslavom Raduljicom, a danas su se u manastiru Jovanje obavezali jedno drugom na večnu ljubav.

 

 

Poznati par nije želeo veliko i raskošno venčanje, već su upriličili porodični ručak za najbliže i najvoljenije prijatelje i porodicu.

 

Za kuma su odabrali Tadiju Dragićevića, koji je na svom Instagram profilu podelio fotogradiju i nekoliko snimaka sa njihovog venčanja. 

 

Da se podsetimo, košarkaš Tadija Dragićević i njegova supruga, nekadašnja manekenka Sandra Niketić godinama su u braku iz kojeg imaju dvoje dece. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker