(VIDEO)

Bred Pit može u penziju! Za ove glumce kažu da su NAJLEPŠI NA PLANETI, a sad se pojavio njihov snimak zbog kog žene LUDE

0

"Ne bih znala koga da odaberem ni pod pretnjom smrću", napisala je jedna tviterašica kad je videla ovaj snimak

foto: Twitter, Youtube Printscreen
foto: Twitter, Youtube Printscreen

U Milanu je pre nekoliko dana u okviru Nedelje mode održana revija nove muške kolekcije modne kuće Dolce&Gabbana, a ona je okupila mnogo poznatih ličnosti.


Među njima su se našli turski glumac Džan Jaman (33), koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi u seriji "Sanjalica", i njegov kolega iz Italije Mikele Morone (31), koji je igrao u filmu "365" dana.


Budući da njih dvojica spadaju u najpoželjnije slavne muškarce Evrope u ovom trenutku, snimak na kom glumci razgovaraju brzo je preplavio društvene mreže.

Jaman je reviji prisustvovao u jednostavnom burgundi odelu i crnoj majici, dok je Morone odabrao krem verziju sličnog kompleta, a obojica su se odlučila za mokasine — Turčin s leopard printom, a Italijan klasične crne.

"Ovo je snimak koji popravlja dan", "Spoj za koji nismo znali da nam treba", "Džane, Mikele, vi ste krivi za moj nedostatak vazduha", "Ne bih znala koga da odaberem ni pod pretnjom smrću"... neke su od reakcija obožavateljki na snimak na kom dvojica glumaca ležerno ćaskaju.

 

I Jaman i Morone, inače, sarađuju s modnom kućom Dolce&Gabbana i neretko nose odeću ovog brenda, pa su pored fenomenalnog izgleda i talenta poznati i po izuzetnom stilu.


Malo je poznato da Džan Jaman potiče iz naše zemlje — s Kosova i Metohije.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja ― izjavio je jednom prilikom Džan.


Niko nije ni slutio da će gluma biti njegov poziv, budući da je završio italijansku gimnaziju, neko vreme je kao student na razmeni živeo u Americi, po povratku je završio Pravni fakultet, a jednog dana je rešio da se oproba kao glumac i ispostavilo se da ima dara. Prvu ulogu dobio je 2014. godine, a za svoj rad u seriji "Sanjalica" 2018. godine je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)


Godinama je bio u vezi s italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, a već dugo se spekuliše da je njegova nova devojka izraelsko-američka glumica i model Moran Atijas, za šta nema potvrde.


Što se tiče Mikelea Morone, zgodni Italijan može da se pohvali gotovo filmskom životnom pričom. On je godinama pokušavao da se probije, budući da je talentovan i za glumu i za pesmu, ali nije imao sreće. Zbog toga je radio slabije plaćene poslove, a neko vreme je bio baštovan.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ipak, samo jedna uloga bila je dovoljna da mu donese evropsku i svetsku slavu.


Te noći kada sam legao imao sam oko 700.000 pratilaca na Instagramu, a kada sam se probudio ta brojka ej bila veća od 2, 2 miliona! Pitao sam se šta se događa, zašto se to desilo — rekao je on nakon što je film "365" postao hit.

 


Mikele je već osam godina u braku sa libanskom stilistkinjom Rubom Sadeh, s kojom ima dvoje dece.

 

 

makonda-tracker