gledamo ga u popularnoj seriji

Zvezdu serije "Ljubav na pomolu" su obeležili brojni SKANDALI, a sada za njim lude i ŽENE U SRBIJI

0

Domaća publika s nestrpljenjem svakodnevno isčekuje novu epizodu serije "Ljubav na pomolu" kako bi uživali u pogledu na ovog neodoljivog turskog lepotana.
 

foto: Foto: Instagram
foto: Foto: Instagram

Čaglar Ertugrul zvezda je serije “Ljubav na pomolu”. Već nakon prve epizode bilo je jasno da će postati veoma popularan među ženskom publikom i u našoj zemlji. I tako je i bilo, bar ako je sudeći prema onome što kaže Guglova pretraga.

 

Mnogi ga zovu turskim Džejkom Džilenholom, koji je poznat po talentu, ali i muževnosti i lepoti. Ovaj glumac često zna i da zabavi svoje fanove na društvenim mrežama blesavim fotografijama, ali i onima od kojih ženama zastaje dah.

 

 

Mnoge pripadnice ženskog pola oduševljeni su turskim glumce Čalarom Erturulom, zvezdom serije "Ljubav na pomolu" koja se emituje kod nas.

Od malih nogu je želeo da studiraja mašinstvo, ali je ipak shvatio da je rođen za glumu.

 

Savršeno govori, nemački i engleski, za sebe želi karijeru u Holivudu, a njegov Instagram je prepun zabavnih snimaka. Kaže da je savršen kuvar, obožava sport, ali i skandale.

 

 

Tako je prošle godine na dodeli najprestižnijih TV nagrada u Turskoj, kada je izabaran za najboljeg glumca imao govor u kome je govorio o diskriminaciji, a posledica je da je verovatno izbačen iz serije “Organizacija” i uloge za koju je dobio nagradu.

 

Diplomirao je 2011. godine, ali već 2012. dobija glavnu ulogu u filmu "Planina" i u seriji "Ne brini za mene".

 

Jednom prilikom Čaglar je otkrio da bi ga osvojila devojka koja je "kulturna i nežna i da mora da bude društveno osvešćena. Smatra da su pametne devojke, koje čvrsto stoje na zemlji veoma privlačne".

 

 

Trenutno žene mogu da ga gledaju u seriji "Ljubav na pomolu" gde igra Kerema zgodnog i koketnog sina jedne od najbogatijih istanbulskih porodica koja se bavi proizvodnjom tekstila.

 

On je lep, pametan, zgodan i pravi plejboj koji živi punim plućima, ali njegov stil života ne nailazi na očevo odobravanje. Zbog toga ne može da dospe na poziciju koju priželjkuje u kompaniji.

 

 

Kao i u mnogim drugim turskim sapunicama, on se zabljuje u Ajše, koja potiče iz siromašne porodice i ne uklapa se u planove njegove, a ni njene porodice. Tu nastaje pravi zaplet i drama.

 

 

makonda-tracker