šuška se

Fanovi "Igre sudbine" je OBOŽAVAJU: Ova glumica je nova devojka Breninog sina

1

Nakon što je raskinuo dugogodišnju vezu, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića našao je sreću u zagrljaju prelepe glumice

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Prema tvrdnjama domaćih medija, Viktor Živojinović je nakon raskida veze sa Sandrom Miljaković, studentkinjom srpskog jezika i književnosti i šminkerkom, ponovo srećno zaljubljen.


Najpre se dugo spekulisalo da je najmlađi Živojinović u vezi s pevačicom Lenom Čolak, ali Svet sada tvrdi da on već mesecima ljubi glumicu Milicu Tomašević.

 

Vezu su navodno obelodanili na Viktorovoj rođendanskoj proslavi, a mnogi su se zapitali da li odsustvo Brene i Bobe sa rođendana sina znači da im se ne dopada nova snaja.

 


Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne — rekao je za pomenuti list izvor blizak paru.


On je istakao da je "nova Brenina snajka" devojka za primer.

 


Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati — rekao je izvor i dodao da se glumica dopala i Viktorom najstarijem bratu Filipu i njegovoj supruzi i poznatoj pvačici Aleksandri Prijović. — Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip.

 

 

makonda-tracker