otvorio se

Imaju zajedničku prošlost: Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio u kakvim je odnosima njom i NJENOM MAJKOM

2

On je ispričao da li im se javlja kada ih sretne. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Majka Aleksandre Prijović kako pišu mediji je tašta za poželeti. Ne samo da se sa Filipom Živojinovićem savršeno slaže, nego je i prema bivšim ljubavima svoje ćerke bila u dobrim odnosima. Jedan o pevačicinih bivših ljubavi prokomentarisao je svoj odnos sa mamom popularne pavačice, Borkom Mihajlović.

 

 

Tokom gostovanja na "Kuriru" Ljuba Perućica, koji je danas srećno oženjen, iskreno je ispričao u kakvim je odnosima sa Aleksandrom Prijović.

 

Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica
foto: G. G./ATAImages

 

Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je neko ko je poznat, pa je zato tabloidima bilo interesantno. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, "ej, kako, si, šta si, jesi li dobro..". Ipak imaš neku istoriju sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice — rekao je on, a na pitanje novinara da li pita za mama Borku, Ljuba je kao iz topa odgovorio:

 

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

 

Naravno. Uvek, naravno. Uvek pitamo jedne druge za porodicu — otkrivši tako da je majka Aleksandre Prijović svojevremeno i njemu bila sjajna tašata.

 

 

 

makonda-tracker