primer skladnog braka

"Nemam prava da ga zadržavam ako ne možemo da imamo dete": Goca Tržan otvoreno o ljubavi sa 14 godina mlađim muškarcem

0

Popularna pevačica od početka je svesna razlike u godinama između njenog supruga i nje, ali se ne opterećuje

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Popularna pevačica Goca Tržan i muzičar Radomir Raša Novaković važe za jedan od najskladnijih parova naše javne scene. Par je od početka ljubavi nerazdvojan i izgleda zaljubljeno kao prvog dana, a nedavno su se venčali i u crkvi i tako potvrdili jedno drugom ljubav.


Kako je jednom prilikom ispričala Goca, upoznali su se 2011. godine, kada se Raša priključio bendu koji ju je pratio.


Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac — istakla je pevačica, koja je u tom trenutku imala 37 godina.

 

Prvi koji je osetio simpatije bio je Raša, a ubrzo su se one javile i kod Goce. Par je uskoro uplovio u vezu, koju se 2015. godine krunisao brakom, a 2021. godine su rekli "da" i pred Bogom.


Iako važe za jedan od najsrećnijih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, obično se uvek komentariše razlika u godinama između Goce i Raše, a pevačica ističe da je to ne zanima.

 

1 / 4 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages


Nije me briga za druge ljude i predrasude. Ljudi koji znaju mene i Rašu znaju koliko smo kompaktni i kako dobro funkcionišemo — objasnila je ona jednom prilikom.


Kako je ona istakla, njihov odnos nikad nije trpeo zbog razlike u godinama i, štaviše, njen suprug i ona se često šale na taj račun.


Prekratak je život da ga živiš u strahu od budućnosti... Ja želim da živim svoj život gas do daske, jer ne postoji budućnost, ni prošlost, postoji samo ovaj trenutak koji sada živimo. Ja živim najlepše godine u svom životu, čak i da sam razmišljala u onom trenutku kada smo se Raša i ja upoznali i da sam rekla: "Jednog dana će da se vidi ta razlika", ne bih imala ovih najlepših 11 godina u svom životu. Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem... Mi se šalimo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80 — izjavila je Goca.

 

Goca je priznala da su u jednom trenutku braka imali manju krizu, koju su prebrodili.


Posle sedam godina smo imali malu krizu, ali bilo je glupo da smo to razbucali zbog male svađe, previše se volimo, postali smo kao prst i nokat — kaže Tržanova.


Pevačica ne krije da već neko vreme pokušava da ostane u drugom stanju uz pomoć vantelesne oplodnje. Iako je Raša prihvatio njenu ćerku Lenu kao svoje dete, ona je danas velika tinejdžerka, a oni bi voleli da imaju zajedničko potomstvo. Goca je svojevremeno priznala da je bila spremna za to da će razlika u godinama u jednom trenutku možda biti važna iz ovog razloga.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: "Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš". Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada — istakla je Goca.

 

 

makonda-tracker