SVIMA SE DEŠAVA

"Imam momente kada se samo zavučem u krevet": Goca Tržan otvoreno o DEPRESIVNIM FAZAMA kroz koje prolazi

0

Goca Tržan ne krije od publike svoje mišljenje i stavove, ali i stanja kroz koja prolazi.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Goca Tržan je otkrila da se ponekad bori sa depresivnim epizodama, a kako sama kaže, to joj se dešava jer je previše emotivna.

 

Depresivne epizode i loše raspoloženje je drže po nekoliko dana i tada voli da se zatvori u kući u društvu svog supruga.

 

- Ja sam ljudsko biće kao i svi i imam sve dileme i probleme u životu kao i svaki čovek. Jedina razlika je što se o mojim problemima više govori jer sam javna ličnost, ali se često i više banalizuju moji problemi, baš zbog toga. Inače, ja sam veoma emotivna i imam momente kada potpuno padnem, zavučem se u krevet i ne ustajem. Često zamolim supruga da bude sa mnom kod kuće zatvoren, da ne izlazimo i ne budemo blizu ljudi jer tada nisam baš najbolja. Ne uživam kada mi se to desi, sve ima svoje uspone i padove, sve to prolazi i u tim trenucima samo čekam da prođe - izjavila je Goca.

 

Podsetimo, Goca je nedavno javno govorila o vantelesnoj oplodnji koja je, nažalost, bila bezuspešna. 

 

- Svaki put se nadate, a kada ne uspete, očekivano je da padnete. Međutim, ne želim da se predam, iako hormonske terapije koje prate proces nisu nimalo lake. Želim da verujem da je moguće, jer smatram da moj suprug i ja zaslužujemo bebu. Mnogo je važno da svemu tome pristupate pozitivno, pa čak i ako ne uspe, ne znači da smo on i ja manje vredni kao ljudska bića. Odavno sam se sa tim pomirila - govorila je Goca ranije.

 

 

 

makonda-tracker