(FOTO)

Duga TAMNA KOSA , jaka šminka i ROK fazon: Da li biste prepoznali Gocu Tržan u ovakvom izdanju?

0

Goca Tržan je žena uz koju uvek kao opis ide plava kosa i negovan izgled, ali i nekadašnja grupa Tap 011.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Goca Tržan je već dugo poznata na srpskoj sceni, a pre nego što je postala član popularne grupe Tap 011, Goca je bila deo rok sastava Distorzija.

 

Po fotografijama koje kruže, Goca je skoro neprepoznatljiva i to samo zbog druge boje kose. Naime, fatalna plavuša je u prošlosti bila brineta sa šiškama, jakom šminkom i stilom odevanja koji je tih godina bio popularan.

 

Goca je nedavno govorila o teškim trenucima koje je doživela pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga, Rašu Novakovića. Pevačica se osvrnula i na dugu vezu pre braka sa Ivanom Marinkovićem.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

— Taj čovek je ostao upamćen po "Koncertu za jednu osobu" 2002, kada je sklonio karte nekoliko dana nakon što je objavljen koncert, to je bio poklon meni, kao ženi, neko me želeo na taj način, to je nešto moje i to ne može niko da mi uzme. Posle smo bili četiri godine, ja sam se osećala kao kraljica. Tad sam izgubila menadžera, a dobila ljubav. S Ganetove (menadžer, prim. aut.) strane su počele opaske po medijima da sam ja znala sve, meni se život raspao tada, nisam radila godinu dana, bila sam očajna i vratila sam se s pesmom "Haljina" i sve je krenulo opet kako treba — ispričala je Goca.

 

Kako i sama  kaže, pevačica je htela da radi na prošlom braku i trudila se, ali bilo je uzalud, a opet bi sve isto učinila zbog ćerke Lene, koja je po Gocinim rečima, svesna da je Ivan njoj samo biološki otac.

 

Nakon svega, Goca Tržan je pronašla pravu ljubav, a vrlo često ističe i da njena ćerka Lena ima divan odnos sa Rašom, pa čak želi i da studira produkciju jer joj je on uzor.

 

 

makonda-tracker