blistaju

Kad su se pojavili na koncertu, svi su videli samo njih: Ova lepotica je supruga Dejana Lutkića više od dve decenije

2

Popularni glumac dugo je u skladnom braku, a njegova supruga i on izgledaju zaljubljeno kao prvog dana

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Dejan Lutkić (48), jedan od omiljenih domaćih glumaca, retko u javnosti priča o svom privatnom životu, pa mnogi ne znaju da je godinama u srećnom braku. Sada je par napravio izuzetak i zagrljen stigao na Banja Luka Fest, gde su sinoć uživali u koncertu hrvatske dive Josipe Lisac.


Lutkić i njegova supruga Ljubinka pozirali su okupljenim medijima, a izabranica popularnog glumca izgledala je vrlo šarmantno u letnjem sakou bele boje, crnoj bluzi prugastim crno-belim pantalonama, dok je sve zaokružila retro naočarima za sunce.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Dejan i Ljubinka Lutkić u braku su više od dve decenije, a glumac je u jednom intervjuu otkrio da sa suprugom izlazi kad god se ukaže prilika i da ga e viđamo često na skupovima koji okupljaju poznate ličnosti jer izlazi samo tamo gde mu je najprijatnije.

 

Vi retko mene viđate u javnosti. Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima. Ne obitavam samo po mestima na kojima bi po nekim merilima trebalo da obitavam. Odlazim samo na mesta na kojima se osećam prijatno — objasnio je Lutkić za Blic jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Lutkic (@dejan_lutkic)


Ljubinka, koja je po zanimanju arhitektkinja, i popularni glumac kog trenutno šira publika gleda u seriji "Zbornica", zajedno su više od dve decenije i imaju dve ćerke — Anastasiju i Nađu.


Kako je jednom objasnio, veruje da se supruga odavno privikla na sve ono što podrazumeva njegov posao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Lutkic (@dejan_lutkic)


Mi smo dvadeset godina i kusur zajedno. Mislim da joj posle toliko godina ništa nije teško — istakao je glumac.

 

 

makonda-tracker