klonila se javnosti

Preminula je mlada i iza sebe ostavila veliku prazninu: Ko je bila supruga voditelja Saše Filipovića?

0

Voditelj Aleksandar Saša Filipović saopštio je da je njegova supruga Daca preminula

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Poznati voditelj Aleksandar Saša Filipović na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk podelio je da je njegova supruga i majka njegovog sina Vladimira preminula.


Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neki bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše. Neptunka je volela život i more — poručio je skrhani voditelj.


Daca Brebanović Filipović i poznati voditelj godinama su bili u braku, a ona se nije preterano eksponirala u medijima. Nije se bavila javnim poslom, a u jednom momentu je radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice. Tada je pričala o tome koliko su savremene tehnologije važne u današnje vreme, kako u sferi posla, tako i privatno.

 

Aleksandar Saša Filipović
foto: Facebook

Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira — istakla je ona jednom prilikom.

 

Voditelj Saša Filipović uputio je emotivan poslednji pozdrav supruzi, između ostalog i stihovima pesme "Plavuša" Kiće Slabinca.

 

Aleksandar Saša Filipović
foto: Facebook

"I pogled, i šapat u meni plaču

I jeca i lomi bol što ne zna stati

I pitam se zar tako mora biti

Zar život je tako htio

Zar tako mora biti"

Mnogi prijatelji i pratioci uputili su voditelju saučešće i reči podrške.

 

 

 

makonda-tracker