decenije sreće

U braku su 33 godine i često je viđamo: Malo ko zna da je ONA supruga Svetislava Buleta Goncića

11

Žena glumca Buleta Goncića lice je koje često viđamo na televiziji

Glumac Svetislav Bule Goncić
Glumac Svetislav Bule Goncićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumac Svetislav Bule Goncić već decenijama spada u naše najpopularnije glumce, a obeležio je mnoge televizijske serije. Odnedavno se nalazi na funkciji upravnika Narodnog pozorišta u Beogradu, a malo je poznato da mu je upravo teatar doneo i ljubav njegovog života.


Goncić je, naime, 33 godine u braku s Gordanom Goncić, dramaturškinjom koja je donedavno bila na čelu Kulturnog centra Beograda, a trenutno je podsekretar u Sekretarijatu za kulturu.

 

Supruga čuvenog glumca dugo je radila u Ateljeu 212, a često imamo priliku da je vidimo na televiziji jer priča o temama u oblasti kulture.

 


Ona ne priča često o porodičnom životu, ali u jednom intervjuu je istakla da je njen suprug "čovek njenog života i jedini vanzemaljac kog je upoznala".

 

Gordana Goncić, supruga Svetislava Buleta Goncića
Gordana Goncić, supruga Svetislava Buleta Goncićafoto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/NOVO JUTRO

Bule i Gordana imaju dve ćerke — Isidoru i Aleksandru, koje glumac često pominje u intervjuima.


Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu — istakao je Goncić u jednom intervjuu pretprošle godine.

 

 

 

makonda-tracker