godine ljubavi

Gledala je njegovu predstavu — i sutradan se SLUČAJNO UPOZNALI! S ovom lepoticom Nebojša Milovanović ima ČETVORO DECE

0

I pored ozbiljnih karijera, par se odlučio za veliku porodicu i, uz dobru organizaciju, sve postiže

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Glumac Nebojša Milovanović od početka karijere spada u naše najzauzetije glumce i paralelno vrlo vredno radi i u pozorištu, i na televiziji, i na filmu.

 

Samo proteklih godina gledali smo ga u najuspešnijim TV projektima, kao što su "Crna svadba", "Tajne vinove loze", "Državni službenik", "Azbuka našeg života", "Kamiondžije", "Besa" itd.


Malo je poznato da je Nebojša ponosni tata četvoro dece, koje je dobio s arhitektkinjom Tijanom, s kojom je godinama u srećnom braku.

 

Kako su svojevremeno ispričali, upoznali su se preko prijatelja pre više od decenije, a ispostavilo se da je, sasvim slučajno, Tijana veče ranije gledala Nebojšinu predstavu!

 


Zanimljivo je da sam prethodne večeri išla na predstavu "Šine", u kojoj je Nebojša glumio — istakla je ona u jednom od retkih zajedničkih intervjua. — Sutradan, kada smo se sreli, pričali smo o toj predstavi na koju sam vodila kumove iz Kanade. Onda je on predložio da dođemo na još neku predstavu i tako je sve krenulo.

 

Par se ubrzo venčao u opštini Stari grad, nakon čega su upriličili i crkveno venčanje u jednoj crkvi u Valjevu.


Tijana, koja je iz Bačke Palanke, zaposlena u jednom privatnom projektnom birou, a par se, i pored brojnih obaveza, odlučio za veliku porodicu, pa su tako danas roditelji Vere, Stojana, Nade i Andrije. Velika porodica zahteva i posebnu organizaciju, a Nebojša i Tijana se i u tome odlično snalaze.

 


Nije sve idealno i nije lako napraviti dobar raspored, ali trudimo se. Dešava se da žena ostane sama sa njima, onda levom rukom uspavljuje bebu, desnom nešto starije dete, a dvoje najstarijih već mogu i sami. Moram priznati da su vrlo solidarni. Ako jedno neće da spava, neće ni ostali. Izgovor im je: "Čekamo tatu da se vrati iz pozorišta" — otkrio je glumac jednom prilikom.

 

Ključno je da te onaj s kime sve deliš razume i podrži. Najvažnije je biti zajedno i u dobru i u zlu — izjavila je glumčeva supruga.

 

 

 

makonda-tracker