dirljivo

Uz pesmu poznatog pevača su se prvi put POLJUBILI: Evo kako je počela ljubav Jelene Karleuše i Duška Tošića

0

Na vrlo interesantan način on je osvojio pevačicu koja nije mogla da odoli njegovom šarmu. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Jelena Karleuša i fudbalski menadžer Duško Tošić na večnu ljubav su se zavetovali na Vidovdan 2008. godine u hotelu u Kovilovu, a o njihovom svadbeno venčanju se pričalo danima. 

 

Ona se za taj dan odlučila za upečatljivu haljinu od svile, koja je imala na sebi svetlucave cirkončiće, a njihove burme su vredne oko 5.000 evra, 

 

 

Njihova svadba je okupila veliki broj poznatih ličnosti, a evo kako je sve počelo. Jelena je jednom prilikom ispričala kako ju je Duško osvojio.

 

Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku — on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču — ispričala je svojevremeno pevačica.

 

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler pre nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja — rekla je jednom Jelena.

 

Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča.

 

Ona je istakla da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je shvatila da je pronašla pravog.

 

Kad me je prvi put poljubio. Znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene — ispričala je Karleuša.

 

makonda-tracker