(foto)

Svi kažu da je ista tata, ali kada vidite nju... Nika Tošić NEVEROVATNO podseća na rođenu SESTRU Duška Tošića

1

Kako mnogi kažu fudbalerova starija ćerka liči na mamu, dok je mlađa ista tetka.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Sestra Duška Tošića, Katarina nije toliko poznata javnosti, jer za razliku od njenog brata ona je odlučila da bude daleko od očiju javnosti, ali ono što je poznato jeste da dosta vremena provodi sa Duškovim ćerkama Atinom i Nikom

 

 

Naime, na sestru Duška Tošića neopisivo podseća njegova mlađa ćerka Niku Tošić. Mnogi su komentarisali kako je ona preslikana tetka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

 

Ona nije često aktivna na društvenim mrežama, ali se na nekim od fotografija može videti da mala Nika po mnogo čemu podseća na Katarinu. Ono šta su mediji pisali, Katarina je oduvek bila u divnom odnosima sa svojom snajkom pevačicom Jelenom Karleušom, što se moglo i videti na fotografijama koje je ona delila davno na mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

 

Sestra Duška Tošića je ranije neretko odlazila sa Jelenom i njenim ćerkama na brojna luksuzna putovanja a devojčice je često i čuvala kada bi Jelena i Duško imali obaveze. Takođe, neretko je boravila u njihovoj vili.

 

Ipak, poznato je i da je posvećena sopstvenoj emotivnoj vezi budući da po onome što odaju društvene mreže sestra Duška Tošića ima i partnera ali i ćerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

 

makonda-tracker