(foto)

Nije bilo seksepilnije na planeti, a ona je SVE odbijala: VATRENA LEPOTICA se udala u 57. godini — ZA ŽENU!

2

Dugogodišnja ljubav krunisana je brakom, a srećni par nije dopustio ni kišovitom danu u Britaniji da im pokvari romantiku i radost

foto: PA PHOTOS / AFP / Profimedia
foto: PA PHOTOS / AFP / Profimedia

Britanska pevačica Samanta Foks udala se za svoju partnerku Lindu Olsen minulog vikenda, i to na raskošnoj i vrlo romantičnoj ceremoniji u Eseksu.


Samanta, koja nije poznat akao tradicionalistkinja, odlučila je ipak za ovaj poseban trenutak da ponese venčanicu, i to model koji otkriva ramena i klasičnog je dizajna. Pratio ju je dugačak i bogat veo, dok je u ruci držala buket ružičastih ruža.

 


Ni kišovit dan nije uspeo da pokvari sreću zaljubljenom paru, koji je veren još od 2020. godine.

 


Samanta Foks uplovila je u manekenske vode sa svega 16 godina, a potom je postala i pevačica. Njen debitantski dingl Touch Me je gotovo preko noći postao svetski hit i našao se na prvom mestu top-lista u čak 17 zemalja.

 

Tokom osamdesetih je dostigla status seks simbola, muškarci širom sveta su tetovirali njeno ime, njene fotografije krasile su mnoge momačke sobe, koncerti su bili puni kako zbog muzike tako i da bi se divili njenoj lepoti. 

 

Samanta Foks
foto: Profimedia

I danas se navodi kao jedan od retkih primera žene savršenih proporcija tela: 90-60-90.

 

Pevačica je bila fatalna za mnoge, kojima je odlučno govorila — ne, iako je u prošlosti imala nekoliko veza s muškarcima.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Pravo iznenađenje nastalo je kada se Samanta "autovala" kao ponosna homoseksualka, a najvažnija veza u njenom životu bila je s njenom menadžerkom Mirom Straton, s kojom je bila u ljubavnoj vezi sve do 2015. godine, kada je Stratovonova umrla od raka.

 

 

Nije poznato kada je tačno njihova ljubav počela, ali se zna da su bile zajedno kada se Samanta Foks 2003. deklarisala kao gej.

 

 

makonda-tracker