Njegovo carstvo

Naziva je svojom SUŠTINOM, nedavno su proslavili 22. godišnjicu: Ova lepotica je supruga glumca Ivana Jevtovića

0

Među retkim poznatim ličnostima koje su imale sreću da rano pronađu svoju srodnu dušu je popularni glumac Ivan Jevtović, koji je više od dve decenije u skladnom braku

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Elvis", biografske drame o životu "kralja roka" Elvisa Preslija, ostvarenja čiju režiju potpisuje Baz Lurman.


Prva projekcija "Elvisa" u Srbiji okupila je veliki broj poznatih ličnosti, a među onima koji sui prisustvovali premijeri našao se i glumac Ivan Jevtović, koji je stigao u društvu svoje supruge Sandre Bugarin Jevtović.


Dok je glumac nosio farmerke i majicu, njegova izabranica opredelila se za retro plavu haljinu sa crnim tufnama i šik baletanka, a zajedno su pozirali novinarima iako je prava retkost videti ih zajedno na javnim dešavanjima.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Jevtović je, inače, više od dve decenije u srećnom braku, a Sandra i on su se na večnu ljubav zavetovali 4. juna 2000. godine.


Iako preferira da ne priča previše o svom privatnom i, posebno, porodičnom životu, on je u više intervjua pomenuo svoju suprugu, pa je tako jednom na pitanje ko je ljubav njegovog života odgovorio:


Sandra Bugarin Jevtović, ona je stvorila čoveka, keva ga rodila, ali ona oblikovala i učitala sve.

Glumčeva supruga je kostimografkinja i dizajnerka i predaje dizajn u jednoj zvezdarskoj srednjoj školi, a Ivan ju je jednom prilikom opisao kao "fantastičnu osobu".

 

Ivan Jevtović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Par ima ćerku Sofiju, koja danas ima 21 godinu, a glumac je više puta istakao da su Sandra i Sofija centar njegovog univerzuma.


One su moje carstvo za koje ću se boriti do kraja — izjavio je u jednom intervjuu pre nekoliko godina.


Kako je Ivan objasnio, sreću u njegov brak donose posvećenost, ljubav i mali rituali.


Biti posvećen i ne zaboraviti zašto si tu osobu prvi put zagrlio, poljubio i rekao joj da je voliš. Ukoliko ste imali sreću da nađete srodnu dušu, deo koji nedostaje da bi se točak života uspešno zakotrljao, morate da učinite sve što je u vašoj moći da tu osobu sačuvate. Sandra i ja se trudimo da imamo “naše vreme”. Jutro nam počinje uz kapućino, za koji sam ja zadužen, a onda puštamo ploče uz koje sve troje pevamo i đuskamo — ispričao je glumac.

 

Ivan Jevtović
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

U jednom od retkih zajedničkih intervjua, Sandra je na pitanje kako vidi supruga posle toliko godina ljubavi istakla:

 

Ivan je pametan i zgodan! To pametan obuhvata pregršt dodatnih epiteta: pažljiv, nežan, odlučan, dosledan i odan, a zgodan, to čine najpre brkovi, usne, oči i snažan zagrljaj.

 

Na isto pitanje glumac je odgovorio jednostavno:

 

Sandra je moja suština – tako je i predstavljam nepoznatima.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ivan ne krije da nije uvek sve idealno, kao i u ostalim brakovima, ali da je uvek neko spreman da popusti.


Kao u svakom braku, i u našem dođe do “varnica”. U takvim situacijama gledamo ko će biti veći car i prvi popustiti. Besmisleno je trošiti dragocene trenutke na negativne emocije. Još od studentskih dana okrenut sam Istoku i budzimu, mnogo sam naučio iz drevnih kineskih izreka koje su usmerene ka sticanju unutrašnjeg mira. Kada bi svako od nas pronašao tehniku kako da se “naštimuje” izbegao bi afekat, sveprisutnu pojavu kod našeg naroda. Ljudi u afektu urade mnogo pogrešnih stvari zbog kojih se kaju, ali nema nazad — smatra Jevtović.

 

 

makonda-tracker