najveća podrška

Jedno je od OMILJENIH TV lica i bio joj je oslonac u teškim trenucima: Znate li ko je suprug Maje Žeželj?

1

Popularna spikerka godinama je u skladnom braku, a suprug joj je bio najveća podrška tokom životne drame koju je proživela pre nekoliko godina.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Poznata televizijska novinarka i spikerka televizije Maja Žeželj (55) iza sebe ima brak s Draganom Marinkovićem, a drugi put je sudbonosno "da" izgovorila poznatom srpskom marketinškom stručnjaku Ivanu Stankoviću, koji je odnedavno i sam televizijski autor.


Par, koji se ne pojavljuje prečesto u javnosti, ima dvoje dece — ćerku Lenu, koju je Maja rodila u 41. godini, i sina Marjana koji je na svet stigao dve godine kasnije.

Šarmantna spikerka je, inače, proživela mnogo borbi u životu, a najveća se dogodila u oktobru 2010. godine, kada joj je pozlilo u zgradi RTS-a, gde je tada radila. Žeželjeva je nakon toga završila u komi koja je trajala više od dva meseca. Ona je, naime, obolela od teškog oblika sepse i lekari su se dugo borili za njen život.

 

Uz mnogo strpljenja, terapija i optimizma, ona je odnela pobedu i nad bolešću i u martu sledeće godine, Maja je stala ispred kamera, zdrava i nasmejana.

Zagrljeni, zagrljeniii...

Posted by Ivan Stankovic on Saturday, September 6, 2014

Najveću podršku u teškim trenucima pružao joj je suprug Ivan Stanković, koji je nedugo po Majinom oporavku od Udruženja ekonomskih propagandista dobio nagradu za životno delo i tom prilikom održao emotivan govor.

 

— Zahvaljujem se svim mojim prijateljima koji su često u proteklih nekolko nedelja bili odlično rame za plakanje. Imao sam sjajnu podršku da prebrodim teške trenutke kroz koje je moja porodica prolazila. Posebnu zahvalnost dugujem ljudima koji su ponudili svoje organe za transplataciju kada nije bilo sigurno kako će se Majina bolest razvijati — rekao je Stanković, kako se tada pisalo, kroz suze.

 

 

makonda-tracker