od 2020. nema ga nigde

Gde je nestao Stefan Živojinović? Lepa Brena otkrila lepe vesti o svom starijem sinu

0

Nakon što je s velikim uspehom započeo muzičku karijeru, mladi pevač Stefan Živojinović, inače sin regionalne muzičke legende Lepe Brene i slavnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, saopštio je da se povlači. Od tada je prošlo skoro dve godine, a Stefana gotovo uopšte nema u javnosti.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Stefan Živojinović odlučio je da pođe majčinim stopama i okuša se kao pevač i odmah je privukao pažnju publike i zabeležio uspešne nastupe, ali je vrlo brzo rešio da se povuče sa scene.


Doneo sam odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su me pkrenule, nešto što bih voleo da radim, ali otom potom, to ću podeliti u nekom kasnijem periodu. Mnogo volim pevanje i smatram da smo to veoma lepo radili i uvek smo davali 200 posto sebe, ali došao je i taj period u glavi, samo sam rešio da treba da se bavim nekim drugim stvarima. Karijera je bila lepa, kratka, ali slatka — saopštio je tada Stefan.


On je tada istakao i da se povlači s javne scene, odnosno da ne želi da se o njemu iznose bilo kakve informacije.

 

Želeo bih da obavestim javnost da sam rešio da se povučem s javne scene i iz javnog života. Prethodnih godina mediji u Srbiji su objavljivali brojne tekstove povodom kojih nisam želeo da pokrećem sudske postupke, iako su mnogi sadržali neistinite informacije koje ovim putem demantujem. Molim sve medije da poštuju moju odluku o povlačenju iz javnosti i da se ubuduće uzdrže od bilo kakvih informacija o meni, a naročito onih koji zadiru u moju privatnost — napomenuo je.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Od tada je prošlo godinu i po dana, a starijeg sina Lepe Brene nismo imali priliku da viđamo na gradskim događajima. Samo je retkim paparacima uspevalo da ga fotografišu izdaleka, a kako njegova majka sada ističe, on je pronašao ono što mu najviše prija, što Breni donosi mnogo radosti.

 

Stefan je srećan i zadovoljan, ja kao roditelj sam mnogo srećna što je pronašao sebe u nečemu drugom i on će se time predstaviti javnosti naredne godine, ali bitno je da radi sa onime što voli — kaže muzička diva.

 

Stefan Živojinović
foto: Dragana Udovičić

Ona se osvrnula i na natpise da Stefan nije u dobrim odnosima sa ostatkom porodice, što nema veze sa istinom.


Mi smo sa našom decom u fantastičnim odnosima, u to nemojte sumnjati. Postoje članovi naše porodice koji se eksponiraju, to smo Aleksandra i ja, a ostali to ne vole. Stefan dolazi, viđamo se, priprema jedan novi posao — istakla je Lepa Brena.

 


 

makonda-tracker