FOTO

Starija je 17 godina i slao joj je LJUBAVNA PISMA: Ova POZNATA PEVAČICA je prva ljubav Viktora Živojinovića

1

Cela estrada se okupila na velikoj svadbi Đanijevog sina, a među njima je bio i Viktor Živojinović.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Više od 500 gostiju se provodilo na glamuroznoj svadbi sina Radiše Trajkovića, poznatijeg kao Đani. Među zvanicama su bili Živojinovići, a među njima i mladi Viktor.

 

Đani je okupio brojna poznata imena, a dosta se njih i latilo mikrofona. Mlada je blistala u venčanici sa velikim izrezom, a Seka Aleksić je svojim kompletom privukla posebnu pažnju.

Još jedan razlog zašto je Seka bila u fokusu je i Viktor Živojinović. Naime, on je objavio sliku sa pevačicom na kojoj je napisao "moja prva ljubav", što je mnoge oduševilo i nasmejalo.

 

Viktor Živojinović
foto: Instagram/printscreen

- Lepa Brena nas sada verovatno gleda i moram da pošaljem ogroman poljubac njenom sinu Viktoru, koji me obožava i zaljubljen je u mene. On mi je sve vreme slao ljubavna pisma. Crtao mi je zeca, kućice i srce. Više puta. Ja ga pozdravljam i kažem mu da ga volim i obožavam i da ćemo se uskoro videti - izjavila je Seka svojevremeno dok je Viktor tada imao sedam godina i bio zajubljen u nju.

 

Bez sumnje je da će ova svadba biti posebna za Đanijevu porodicu, naravno, ali i za Viktora koji se našalio na svoj račun i prisetio detinjstva.

 

 

makonda-tracker