blistaju

30 godina razlike im ne predstavlja problem: Frano Lasić i prelepa Srpkinja hipnotisali Beograđane (FOTO)

2

Popularni hrvatski glumac sinoć je u prestonici oduševio sve prisutne kada se pojavio ruku po ruku sa svojom tri decenije mlađom izabranicom

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumac Frano Lasić prošle večeri je na jednom prestoničkom događaju sa suprugom Milenom prošetao pred okupljenim novinarima i foto-reporterima i još jednom pokazao da su zaljubljeni kao prvog dana.


Jedan od omiljenih regionalnih glumaca i njegova draga bili su modno usklađeni i od glave do pete odeveni u crnu u boju, a dok se on odlučio za odelo, Milena je izgledala zanosno u elegantnoj haljini koja otkriva jedno rame i ima dubok šlic.

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Frano i Milena Lasić dobili su, inače, pre dve godine sina Nikolasa, a glumac je ponosno pričao o svom mališanu nedugo nakon porođaja.

 

Žena mi se porodila na kovid odeljenju na kraju. Srećom, sve je prošlo kako treba, sada je odlično. Presrećan sam zbog rođenja sina Nikolasa. Kao ptičica se osećam. Naravno, voleli bismo i supruga i ja da malo više spavamo, ali ništa nam, zaista, nije teško. On danas ima 22 dana — rekao je tada Frano kroz osmeh za srpske medije.

 

Frano Lasić
foto: Dragana Udovičić

Par je, inače, godinama u skladnom braku, razlika u godinama, koja iznosi čak tri decenije, ni najmanje im ne smeta. Kako je Milena jednom prilikom istakla, njen suprug je u izuzetnoj formi, a oni su se povezali na mnogo dubljem nivou od pukog fizičkog.

 

Frano Lasić
foto: Dragana Udovičić

Mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frano. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos — objasnila je Milena Lasić.

 

Ni glumac ne krije opijenost ljubavlju, a jednom prilikom je na Instagrmau podelio fotografiju svoje lepe supruge i napisao:

 

Za života upoznao sam mnogo ljudi, ali nikad nikoga kao što je Milena.

 

 

makonda-tracker