ljubav ili prijateljstvo?

Nakon 30 godina nagađanja OTKRILI TAJNU: Suzana Mančić i Frano Lasić su oduvek svojim odnosom INTRIGIRALI javnost

0

Suzana Mančić i Frano Lasić decenijama svojim bliskim odnosom intrigiraju javnost i svi bi da znaju detalje njihovog prijateljstva.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Suzana Mančić je neko ko je poznat po svojoj lepoti, šarmu, širokom osmehu i energiji koja pleni, a njeno skoro četiri decenije dugo prijateljstvo sa Franom Lasićem je oduvek privlačilo pažnju medija.

 

Frano i Suzana su se svojevremeno fotografisali za naslovnu stranu Praktične žene, a tadašnji naslov koji je glasio "ljubav ili prijateljstvo?" je samo dodatno zagolicalo maštu javnosti.

Oni su se uvek sretali na različitim događajima i njihovo prijateljstvo nije prekinuto, međutim tek nakon 30 godina nekadašnja loto devojka i zanimljivi Dalmatinac su se našli na zajedničkom projektu, u pitanju je serija Selo gori, a baba se češlja.

-  Tri decenije poznanstva nije mali period, a mi smo se susretali tokom svih tih godina na nekim snimanjima, raznim dodelama nagrada, muzičkim druženjima sa zajedničkim prijateljima, uz mnogo pesme i smeha, pa je tih tridesetak godina prošlo u trenu - rekao je Frano.

 

Suzana je istakla da su se sreli onda kada su bili najpopularniji i da je Jugoslavija za njih bila mala.

 

1 / 11 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

-  Frano je tada harao sa svojim hitovima koji su aktuelni i danas, a ja... Da se ne hvalim, lepa, mlada, popularna. Stalno smo se sretali na nekakvim koncertima, dodelama nagrada i malo-pomalo počeli smo da se družimo. Imali smo i mnogo zajedničkih prijatelja, za nas je Jugoslavija bila mala - zaključila je Suzana.

 

Suzana Mančić je o Lasiću uvek govorila samo najlepše i isticala kako je on privlačan muškarac, ali nije ženskaroš. 

 

 

makonda-tracker