rođeni jedno za drugo

30 godina razlike, a LJUBAV I STRAST kakvi se retko sreću: Poznati par pred kojim je sinoć pola Kana palo na kolena

2

Godine braka prolaze, a njih dvoje i dalje izgledaju zaljubljeno kao prvog dana i ne haju za negativne komentare

foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Na 75. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu sinoć je održana premijera horor filma "Zločini budućnosti", u režiji Dejvida Kronenberga, koja je okupila veliki broj slavnih.

Crvenim tepihom su prošetala neka od najvećih imena svetskog filma, a među njima se našao francuski glumac Vensan Kasel (55), koji je stigao u pratnji svoje prelepe supruge Tine Kunaki (25).


Nakon što je prošle godine Kroazetom šetala sama i u vrlo ekscentričnim odevnim kombinacijama, Tina je ovog puta birala klasičnu eleganciju i sve vreme se zaljubljeno osmehivala suprugu, koji važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca planete.

 

Kunakijeva je ponela zelenu haljinu u nijansi limete iz kolekcije modne kuće Valentino za proleće 2022. godine. Jednostavna kreacija u kolumn stilu prati liniju tela, nema ni bretele ni rukave, a prati je dugačak šlep. Tina je sve upotpunila dugačkim belim rukavicama, dok se kosu uplela u kikice uz glavu.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO


Vensan i Tina u braku su od 2016. godine, a upoznali su se na Ibici kad je francuska manekenka imala svega 19 godina! Šuška se da je upravo zbog lepe Tine Vensan ostavio italijansku glumicu Moniku Beluči, s kojom je proveo 18 godina i dobio dvoje dece.


Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu – objasnila je Tina.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Nakon što su potvrdili da su srećno zaljubljeni, oni su se venčali, a potom su dobili i ćerku.


Iako je Vensan čovek koji čuva svoj privatan život od očiju javnosti, on jednostavno ne može da odoli da se ne pohvali svojom srećom i izrazi supurzi javno ljubav, pa neretko na Instagramu objavljuje njene fotografije uz opis "Ona je moja". Jednom prilikom je čak posvetio Tini i ljubavne stihove:

"Ovaj život je ples od početka do kraja.
Srećan sam i samo Bog razume moju radost.
U njoj vidim sve što želim".

 

makonda-tracker