(FOTO)

Ušunjao se nepozvan, pa uhapšen u dramatičnoj akciji: Zaboravljeni prvi muž Britni Spirs UPAO NA NJENO VENČANJE

0

Pre nego što se udala za Kevina Federlajna, pevačica Britni Spirs bila je 55 sati u braku s muškarcem čije se privođenje pravdi čeka godinama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pop princeza Britni Spirs je, nakon borbe da se oslobodi starateljstva koje su nad njom imali njen otac Džejmi i advokatski tim, ponovo srećna, ali je jedan od njenih bivših bacio senku na njen idiličan dan.


Pevačica uživa u novostečenoj slobodi, a sada je rekla "da" 12 godina mlađem Semu Asgariju, koji je bio uz nju u nekim od najtežih godina njenog života.
Spirsova se juče udala u Los Anđelesu, na intimnom venčanju koje je okupilo oko 60 godiju, a američki mediji javljaju da nije sve proteklo idilično.

 

Naime, Džejson Aleksander (40), njen prvi muž, uhapšen je u njenoj vili tokom venčanja. Pevačicino obezbeđenje ga je, štaviše, jurilo po imanju u Venturi i zadržalo ga prisilno dok nije stigla policija, saopštio je PR lokalnog šerifa.

Nije poznato zašto je Aleksander ušao nepozvan na venčanje i na Britnin posed, a da sve bude njoš bizarnije — uživo je na Instagramu prenosio svoju provalu.

Podsetimo, Džejson Aleksander je pevačicin prijatelj iz detinjstva, za kog se udala u januaru 2004. godine u Las Vegasu.

 

Britni Spirs, Džejson Aleksander
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Brak je poništen 55 sati kasnije, nakon što je sud uvažio zahtev za poništenje zbog toga što Britni "nije razumela svoj potez".


Henri Volford, portparol šerifa okruga Napa izjavio je da je Džejson Aleksander imao dve aktivne poternice za krađu i kupovinu ukradenih predmeta 2015. godine, a njegovo hapšenje čekalo se od 2016. godine. Nije poznato hoće li Britni Spirs i njen suprug Sem Asgari pokretati postupak zbog upada na njihov posed.

 

 

makonda-tracker