lepe vesti

Britni Spirs DANAS staje na LUDI KAMEN: Zavete će dati pred najbližim prijateljima, a ko će je odvesti DO OLATARA?

1

Pozata muzička zvezda bi trebalo danas da stane pred oltar i svom vereniku se zakune na večnu ljubav

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih svetskih pevačica, Britni Spirs, prema pisanju svetskih medija danas bi trebalo da se uda za svog verenika, Sema Asgarija.

 

Oni su se verili u septembru 2021. godine, nakon što je ona dobila sudski proces protiv svog oca.

 

 

Ona je objavila tu vest u video snimku na Instagramu i tom prilikom je pokazala svoj veliki dijamantski verenički prsten.

 

Par, koji se zabavlja od 2016. godine, nije u javnosti govorio o svojm planovima za budučnost, već su se fokusirali na stvaranje porodice. I taman kada su svi pomislili da će konačno i on dobiti prinovu, Britni je doživela spontan pobačaj.

 

Britni Spirs
foto: Profimedia

 

Međutim, sada se tvrdi da je voljeni par tajno planirao svoje venčanje i da će se navodno venčati danas.

 

Očekuje se da će oko 100 ljudi prisustvovati ceremoniji, ali se navodi da Britni (40) i Sem (28) nisu pozvali njenu majku Lin i oca Džejmija Spirsa, kao ni njenu sestru Džejmi Lin Spirs, nakon javnog sukoba koji je pevačica imala sa njima.

 

 

Prema pisanju stranih medija Britniin brat Brajan je dobio poziv i očekuje se da će prisustvovati ceremoniji venčanja. Nije poznato ko će pevačicu dovesti do oltara, jer sa ocem nije u dobrim odnosima.

 

Njen otac Džejmi se na kraju sam odrekao starateljstva nad pevačicom i pre nego što mu je sud ukinuo starateljstvo. Tada je Britni dobila slobodu da donosi odluke o sopstvenom životu prvi putnakon 13 godina.

 

makonda-tracker