novogodišnji intervju

Samo jedna želja ostaje neispunjena: Kristina Radenković ispraća 2021. i dočekuje Novu godinu idilično

0

Godina na izmaku nije uvek bila laka i prijatna, ali glumica i voditeljka TV kvizova "Slagalica" i "Stigni me ako znaš" Kristina Radenković izlazi iz nje sa širokim osmehom i, kako kaže, "toplo, ušuškano, porodično, bajkovito", a isto tako i sa skromnim željama zakoračiće u 2022.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Jedno od omiljenih TV lica na našim prostorima Kristina Radenković ne spada u one koji s nestrpljenjem čekaju da 2021. godinu ostavimo iza sebe.

 

Zahvaljujući činjenici da su u njenom životu ipak prevagnuli lepi trenuci, profesionalnim uspesima, kao i skladnom i spokojnom porodičnom životu, ona sa širokim osmehom ispraća godinu na izmaku. Kako je otkrila za Glossy, Kristina obožava ovaj period godine i za narednu kuje razne planove, koji su zbog pandemije virusa korona i dalje na nivou želja, ali smatra da je najvažnije prilagoditi se i pronaći svoj mir u svakoj situaciji koja nas zadesi.

 

Kristina Radenković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jeste li zadovoljni godinom na izmaku ili jedva čekate da joj vidite leđa?


Jesam zaista, bila je kao i svaka, ispunjena i lepim i manje lepim trenucima, ali ova godina je ipak prevagnula na one lepe.

Kako je biti zaposlena mama tokom pandemije? Koliko je aktuelna situacija uticala na Vaš život i svakodnevicu?


Drugi dete sam rodila tri meseca pred početak pandemije i, iako sam se brzo vratila na posao, meni je, za razliku od mnogih, prijao karantin. Nas četvoro, sa sve ljubimcima, proveli smo dragoceno vreme zajedno. U početku jesmo bili zbunjeni i zabrinuti za to kako će se nastaviti život na celoj planeti, ali smatram da smo mi i nama bliski ljudi izgurali, uz mnoge žrtve i prilagođavanja.

Koja Vam je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike?


Toplo, ušuškano, porodično, bajkovito. Obožavam zimu i ovaj period godine. Taj sam tip.

 


Kakvi su vam planovi za narednu godinu?


Ima raznih planova, ali više su to neke želje, pošto nas je zadesila sve ovakva situacija. Ne mogu mnogo da planiram unapred i želje su mi skromne i svakodnevne. Bitno je prilagoditi svakoj situaciji i u njoj naći svoj mir.

Postoji li neka želja koju još niste ispunili sebi?


Samo još jednu, a to je da sa suprugom odem u Njujork. I sve i da ne postoji pandemija, zbog dece će ta želja da sačeka još koju godinu, pa možda odemo i svi zajedno.

 

Kristina Radenković
foto: Tamara Trajković

Kako ćete provesti Novu godinu? Šta ćete poželeti i znate li koga ćete poljubiti u ponoć?


Sad već tradicionalno s kumovima, ovaj put smo mi domaćini, i pretpostavljam da ću decu prvu poljubiti. Uvek su oko mene. 😊

Koju prazničnu poruku biste uputili našim čitaocima?


Imam samo jednu želju, a ta je da ostanemo zdravi i da čuvamo jedni druge.

 

 

makonda-tracker