velika porodica

OSAM GODINA JE KRILA NJEGOV IDENTITET: Čuvena glumica konačno otkrila ko je otac njenog sina — i svi su U ŠOKU (FOTO)

3

Sintija Nikson, koja je postala planetarno poznata nakon uloge Mirande u seriji Seks i grad, dugo je čuvala porodičnu tajnu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Niksonova (53) je, naime, punih osam godina krila od javnosti ko je otac njenog sina Maksa, što je pre nekoliko dana odlučila da promeni.

 

Glumica je, naime, na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju svog sina s muškarcem koji mu namešta kostim za Noć veštica i napisala:

 

Kad ti je tata kostimograf i uvek si želeo da budeš Penivajz...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on

 

Na fotografiji je pored malenog Maksa poznati kostimograf Majkl Grauler (50).
Koliko je javnosti poznato, Sintija Nikson i ovaj umetnik poznaju se punu deceniju. Oni su prvi put sarađivali na snimanju filma Put u nepoznato, a Grauler je bio među zaduženima za kostime i na snimanju oba dela filma Seks i grad.

 

Nakon što je glumica objavila ovu fotografiju, njen nalog na Instagramu obasut je brojnim komentarima fanova, koji su, najblaže rečeno, zapanjeni zbog ovog otkrića, a nemali broj njih čestita Sintiji na hrabrosti da otvoreno pokaže svoju, možda nesvakidašnju, ali veliku i srećnu porodicu.

 

Majkl Grauler je, inače, suprug pantomimičara Vilijama Bauersa (60), a Sintija i njega naziva Maksovim tatom! To nije čitava Maksova porodica, budući da je Niksonova udata za poznatu aktivistkinju Kristinu Marinoni, s kojom je vezu započela sada već davne 2004. godine.

 

foto: Profimedia

Pre nego što ju je upoznala, Sintija je 15 godina bila u vezi s Danijem Mozesom, s kojim ima dvoje dece — ćerku Samantu i sina Čarlsa.

 

 

makonda-tracker