veza na daljinu

Posle razvoda od Tragača — PONOVO SREĆNO ZALJUBLJENA! Višnja iz "Igre sudbine" otkrila SVE o čoveku svojih snova

1

Glumica Jelena Đukić već neko vreme blista, a jedan od razloga je i srećna veza koja je, iako teče na daljinu, i te kako ispunjava

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Šarmantna glumica Jelena Đukić, koju je publika donedavno gledala kao Višnju u seriji "Igra sudbine", rastala se pre izvesnog vremena od uglednog režisera i Tragača u kvizu "Potera" Milorada Milinkovića.


Ona je prošle godine otkrila da s bivšim suprugom, s kojima jednu ćerku, ima izuzetan odnos.


Razvela sam se pre tri godine i prošli smo naše krize, ali ostali smo u jako dobrim odnosima. Civilizovano smo se razišli. Imamo divan odnos. Ponosna sam na to i da moje dete raste u ljubavi ― rekla je glumica.


Nedavno je otkriveno da je Jelena ponovo u srećnoj vezi, kao i da je njeno srce ukrao Marko Todorović, koji živi i radi u Kanadi. Zbog toga njihovo upoznavanje nije proticalo na uobičajen način.

 

Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera — objasnila je glumica u intervjuu za magazin Gloria.


Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Lako se dogovaramo oko svega, i različitosti u karakteru prevazilazimo na lagan način, bitno je da nije komplikovano. Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili — napomenula je Jelena.

 

1 / 4 Foto: M.M./ATAImages


Ona je istakla da njen novi dečko, iako ne pripada umetničkom svetu, razume njen posao i obaveze.


Zbog širine obrazovanja i vaspitanja koje poseduje, razume moj poziv i obaveze koje imam. Shvata da nije lako biti glumica. Ume da prepozna kvalitet onoga što gleda, čak ima tačan, gotovo nepogrešiv utisak o nekoj sceni ili glumcu — rekla je ona.

 

 

makonda-tracker